Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова. Виробнича практика студентів з Організації та економіки фармації є одним із завершальних етапів процесу підготовки спеціалістів за спеціальністю „Фармація”



Виробнича практика студентів з Організації та економіки фармації є одним із завершальних етапів процесу підготовки спеціалістів за спеціальністю „Фармація”.

Виробничо-практична підготовка студентів є логічним продовженням теоретичного навчання. При організації практичної підготовки студентів важливою умовою є додержання комплексного підходу до вивчення предмету, що забезпечує системність, невпинність та послідовність навчання.

Для ефективної роботи в умовах ринкових відносин студенти повинні набути знання та вміння за навчальною програмою з предмету Організація та економіка фармації. При цьому важливе значення має вміння виконувати студентами роботи, пов’язаної з реалізацією функцій управління, обліку, звітності та контролю. Ці завдання вирішуються на практичних заняттях, при самостійній підготовці студентів та комплексно на завершальній стадії навчання – виробничій практиці.

У методичних рекомендаціях представлено основні положення з організації та проведення практики, зміст та план проходження, наведено перелік вмінь та навичок, якими повинен оволодіти студент у результаті практики, перелік звітної документації, перелік питань, які виносяться на залік, також виноситься додаток з прикладами оформлення необхідних документів.

Базами практики є аптечні заклади та фармацевтичні фірми різних форм господарювання.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...