Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення використаних джерел



При посиланні в тексті на джерела в квадратних дужках після відповідної фрази (посилання) наводиться порядковий номер джерела в списку використаної літератури (наприклад [2]). Якщо джерело цитується, то в кінці цитати, взятої в лапки, ставиться його номер списку використаних джерел та номер сторінки, на якій розміщений текст цитати (наприклад: [2, с. 28]). Якщо посилання здійснюється на декілька джерел, то їх номери відокремлюються крапкою з комою, наприклад: [2; 3; 4]. Якщо посилання здійснюється на декілька джерел з одночасним посиланням на конкретні сторінки, то оформлення здійснюється наступним чином: [2 (де 2 – номер джерела), с. 24 (24-номер сторінки); 3, с. 28; 4, с. 45].

Відомості про джерела, які включені до списку літератури, необхідно давати згідно з вимогами державного стандарту з обов’язковим наведенням назв праць. Їх необхідно розміщувати в алфавітному порядку з дотриманням наступних вимог: спочатку в списку наводяться законодавчі та нормативні акти (навіть, якщо вони узяті з офіційних web-сторінок), всі інші джерела (окрім web-сторінок і джерел іноземними мовами крім російської) розташовуються в алфавітному порядку, після них розміщуються джерела іноземними мовами та web-сторінки. Приклад оформлення списку літератури наведений в додатку 4.

7. Оформлення додатків

Додатки оформлюють як продовження курсової роботи В додатки слід внести допоміжні матеріали: проміжні розрахунки, результати автоматизованого розв’язання поставлених в роботі завдань, таблиці допоміжних цифрових даних, інструкцій, методики, якими користувався студент для проведення дослідження. Обов’язковим є посилання по тексту роботи на кожен додаток.

Кожен додаток оформлюється з нової сторінки. Він повинен мати заголовок, надрукований малими літерами з першої великої літери симетрично тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої жирним шрифтом розміром 14 мм друкується слово “Додаток ” і велика літера, що позначає додаток. Назва вирівнюється по центру і в кінці крапка не ставиться.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г,Є,І,Ї,Й,О,Ч,Ь.

Текст кожного додатка при необхідності може бути поділений на розділи і підрозділи, які нумерують у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатку (літеру) і крапку, наприклад: А.2 – другий розділ додатку А.

Ілюстрації, таблиці, формули, які розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка, наприклад: рис. Д.1.2. – другий рисунок першого розділу додатку Д; формула (А.1) – перша формула додатку А., таблиця А.1. – перша таблиця додатку А.

У кінці роботи після додатків (якщо додатки відсутні, то після списку літератури) необхідно розмістити форму для рецензії.

Строк подання роботи на кафедру для реєстрації визначає викладач – науковий керівник згідно з графіком навчального процесу.

9. ПОРЯДОК ЗахистУ курсової роботи

Перевірена викладачем-рецензентом курсова робота разом із його рецензією повертається студенту. У випадку незадовільної оцінки робота має бути перероблена відповідно до зауважень рецензента і повторно подана у зазначений рецензентом термін. На доопрацювання може бути відправлена робота, по якій можна підвищити рівень виконання і, відповідно, попередню оцінку. Причиною недопуску до захисту може бути невідповідність оформлення роботи вимогам кафедри, які розкрито у попередньому розділі.

Курсова робота, яка відповідає викладеним у даних методичних рекомендаціях вимогам, залежно від її якості оцінюється на “відмінно”, “добре”, “задовільно”. Ці оцінки є попередніми. До захисту треба письмово (у вигляді доповнень до курсової роботи) доопрацювати зауваження рецензента.

Заключним етапом є захист курсової роботи. Він проводиться у термін, який визначає деканат і кафедра. Під час захисту треба мати з собою курсову роботу з позитивною рецензією та залікову книжку.

Під час захисту курсової роботи студент має виявити ґрунтовні знання з предмету дослідження, вміти розкрити зміст розглянутих у курсовій роботі положень і відповісти на запитання. За результатами захисту науковий керівник може уточнити попередню оцінку курсової роботи.

10. Рецензія та захист курсової роботи

Курсову роботу рецензує викладач — науковий керівник курсової роботи на протязі 10 днів після її реєстрації на кафедрі. При рецензуванні курсової роботи вихідною кількістю балівза системою ECTS вважається 100. Такою кількістю балів може бути оцінена курсова робота, яка повністю за своїм змістом і оформленням відповідає встановленим вимогам. Зменшення кількості балів проводиться відповідно до критеріїв оцінювання курсової роботи, викладених у рецензії (див. Додаток В). Виставлена за результатами рецензування оцінка є попередньою.

ДООПРАЦЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ! ВСІ ПИТАННЯ МАЮТЬ БУТИ ВИЯСНЕНІ СТУДЕНТОМ У ПРОЦЕСІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМИ РОБОТИ НА КОНСУЛЬТАЦІЯХ З НАУКОВИМ КЕРІВНИКОМ!

Остаточна оцінка за курсову роботу виставляється за результатами захисту. День і час захисту курсової роботи визначає викладач – науковий керівник згідно з графіком навчального процесу.

Під час захисту студент повинен показати правильність розуміння теоретичних основ та тенденцій розвитку сучасних фінансових процесів макро- і мікрорівня, аргументувати власну точку зору тощо. Викладач має право додатково знімати бали за наступними критеріями:

№ п/п Критерії оцінювання захисту курсової роботи Бали, що додатково знімаються при захист курсової роботи
1. Нерозуміння теоретичних основ даної теми 5, 10
2. Нерозуміння і / або незнання тенденцій розвитку сучасних фінансових процесів макро- і мікрорівня 5, 10
3. Неспроможність аргументувати власну точку зору щодо проблем та шляхів їх вирішення по даній роботі 5, 10

За результатами захисту курсової роботи студент отримує оцінку за системою ECTS, яку викладач виставляє в екзаменаційну відомість.

Курсова робота оцінюється за 100-бальною шкалою з наступним переведенням даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну шкалу та шкалу за системою ECTS у такому порядку:

Оцінка за шкалою ECTS Оцінка курсової роботи за бальною шкалою, що використовується в АМУ Оцінка курсової роботи за національною шкалою
А 90-100 5 (відмінно)
В 82-89 4 (добре)
С 75-81
D 66-74 3 (задовільно)
Е 60-65
FX 35-59 2 (незадовільно) з можливістю повторного захисту курсової роботи
F 0-35 2 (незадовільно) з обов’язковим повторним виконанням курсової роботи

11. ПЕРЕЛІК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Андрущенко В.Л. Західна фінансова думка про природу державних фінансів / В.Л. Андрющенко // Фінанси України. – 2006. – № 9.

2. Базилевич В.Д. Баластрик Л.О. Державні фінанси. Навчальний посібник / В.Д. Базилевич, Л.О.Баластрик. – К.: Атіка, 2004. – 368 с.

3. Беглиця В. П. Сучасні напрямки використання лізингової форми комерційних відносин в суднобудівній галузі / В. П. Беглиця // Вісник Академії митної служби України. Серія: „Державне управління”. – № 1. – 2012. – С. 28-31.

4. Булгакова С.О. Державні фінанси: Фінанси. Бюджетна система України у 5-ти томах / Л.І. Василенко, Л.В. Єрмошенко, В.Т. Александров, С.М. Недбаєва. – К.: НВП «АВТ ЛТД», 2004.

5. Бюджетний кодекс України від 08.07.2010 р. №2456 – VI // Відомості Верховної Ради України. – 2010 р., – № 37

6. Василик О.Д. Теорія фінансів: Підручник для студентів економ. спец. вузів / О.Д. Василик. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 416 с.

7. Василик О.Д. Державні фінанси України: Підручник / О.Д. Василик, К.В. Павлюк. – К.: Центр навчальної літератури, 2008. – 608 с.

8. Венгер В.В. Фінанси: Навчальний посібник / В.В. Венгер; М-во освіти і науки України, Київський економічний ін-т менеджменту. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 427 с.

9. Власюк Н.І. Податкова система: Навчальний посібник / Н.І. Власюк, Т.В. Мединська. – Львів: Магнолія – 2009. – 230 с.

10. Державна контрольно-ревізійна служба України. Сторінки історії / Є.Ф.Вертилота та ін. - К.: Дія, 2005. - 189 с.

11. Дмитренко М.Г. Кредитування і контроль: Навчально-методичний посібник: (у схемах і коментарях) / М. Г. Дмитренко, В.С. Потлатюк. - К.: Кондор, 2009. - 296 с.

12. Енциклопедія бізнесмена, економіста, менеджера /Під ред. Р. Дяківа. - К.: Міжнародна економічна фундація, 2005.- 704 с.

13. Жибер Т.В. Бюджетна система: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення диипліни / Т. В. Жибер, Г. Б. Коломієць; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київський нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". - К.: КНЕУ, 2009. - 311 с.

14. Закон України «Про акціонерні товариства» // Відомості Верховної Ради України. – 2008. – № 50–51. – Ст. 384.

15. Закон України “Про аудиторську діяльність” // Відомості Верховної Ради України. – 2006. – №44. – Ст. 432.

16. Закон України «Про банки і банківську діяльність» // Відомості Верховної Ради України. – 2009. – № 2-3. – Ст. 11.

17. Закон України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування // Відомості Верховної Ради України. – 2009. – № 51.

18. Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності» // Відомості Верховної Ради України. – 2001. – № 1-2. – Ст.

19. Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття // Офіційний вісник України. – 2000. – №13.

20. Закон України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням» // Офіційний вісник України. – 2001. – № 8.

21. Закон України «Про зовнішньоекономічну діяльність» // Відомості Верховної Ради України. – 2009. – № 27.

22. Закон України “Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні” // Відомості Верховної Ради України. – 2007. – №5. – 6, №7-8.

23. Закон України “Про державну податкову службу в Україні” // Відомості Верховної Ради України. – 2009. – № 38.

24. Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» // Відомості Верховної Ради України. – 1997. – № 24.

25. Закон України “Про Національний банк України” // Відомості Верховної Ради України. – 2010. – № 4.

26. Закон України «Про Рахункову палату» // Відомості Верховної Ради України. – 1996. – № 46.

27. Закон України “Про страхування” // Відомості Верховної Ради України. – 2002. – № 16.

28. Закон України “Про цінні папери і фондову біржу” // Відомості Верховної Ради України. – 2006.

29. Закон України “Про фінансовий лізинг” // Відомості Верховної Ради України. – 2004. – № 15.

30. Зятковський І. В. Фінанси підприємств: навч. посібник / І. В. Зятковський. – К.: Кондор, 2009. – 364 с.

31. Карлін М.І. Фінансові системи країн Західної Європи / М.І. Карлін. – Київ: Видавничий центр «Академія», 2009. – 319 с.

32. Карлін М.І. Країни Європейського Союзу / М.І. Карлін. – Київ: Видавничий центр «Академія», 2010. – 219 с.

33. Кисельова О.М. Податковий Кодекс як інструмент втілення конкретної економічної політики // Формування ринкових відносин в Україні: зб.наук. праць, К.: НДЕІ, 2010.- №3(106). – С. 44-49.

34. Кисельова О.М. Якісне податкове законодавство – джерело наповнення державного бюджету // Казна України: наук.-практ. Журнал-2010. - №1(4)- с. 7-9

35. Кисельова О.М. Нововведення бюджетного законодавства//Казна України: наук.-практ. Журнал-2010. - №4(7)- с. 8-12

36. Кисельова О. М. Місцеві податки і збори в світлі податкової реформи / О. М. Кисельва // зб.наук.праць, К.: - АМУ, 2011 № 36- с.48-55

37. Кисельова О. М. Податок на прибуток в координатах Податкового кодексу: плюси та мінуси // О. М. Кисельва / Бухгалтерський облік і аудит. [науково-практичний журнал] - 2011. - №3 – С. 26-40.

38. Клименко О. М. Державний контроль в сфері пенсійного страхування та пенсійного забезпечення в Україні / О. М. Клименко // Науковові праці: науково-методичний журнал. Державне управління. – Миколаїв: Видавництво ЧДУ ім. Петра Могили, 2011. – №8. – С. 34-39

39. Клименко О. М. Розвиток недержавних пенсійних фондів в Україні // [Електронний ресурс] / О. М. Клименко // Державне управління: удосконалення та розвиток. – 2011. – №8. – Режим доступу до журналу: http: // www.dy.nayka.com.ua

40. Кондрашихін А. Б. Інвестиційна діяльність в ринкових умовах господарювання [Текст]: навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / А. Б. Кондрашихін, Т. В. Пепа, Т. М. Качала; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. ник, Гриф Міністерства освіти і науки України № 1/11–4889 від 08.06.2010 р. – Черкаси: ЧДТУ, 2010. – 335 с. – Бібліогр.: с. 329-333.

41. Конституція України: Прийнята на п'ятій сесії Верховної Ради України 28 червня 1996 р. № 254 к / 96 – ВР (із змінами)// Голос України. — 1996. — 13 липня.

42. Корецька С.О. Оцінка ефективності управління матеріально-технічними запасами на засадах логістики на машинобудівних підприємствах: Монографія / С.О.Корецька. - Миколаїв: ФОП Ємельянова Т.В. – 2011, – 212 с.

43. Корецька С.О. Соціальна політика України: теорія, методологія, механізми реалізації: Монографія / С.О. Корецька. – Донецьк: Юго-Восток, 2010. – 445 с.

44. Корецький М.Х., Катан Л.І., Бровко Л.І. Фінанси: Навчальний посібник / М.Х. Корецький, Л.І. Катан, Л.І Бровко. — Дніпропетровськ: Наука і освіта, 2008. – 208 с.

45. Кудряшов В.П. Фінанси: Навчальний посібник / В. П. Кудряшов. – Херсон: Олді-плюс, 2006. – 352 с.

46. Матвієнко Г.А. Організація діяльності товариств взаємного страхування на основі об’єднань сільськогосподарських виробників / Матвієнко Г.А. // Конференція дніпропетровської державної фінансової академії. [Електронний ресурс ] режим доступу׃ http://dsfa.mybb3.net/viewtopic.php?p=627

47. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Фінанси» / Укладач Ляденко Т. В. – К.: АМУ, 2010. – 23 с.

48. Міжнародні фінанси(за модульною системою навчання): Теоретично-практичний посібник / В.П. Шило, С.С. Доровська, С.Б.Ільіна, Н.С. Іванова. – К.: Кондор, 2010. – 346 с.

49. Місцеві фінанси: Навчальний посібник / Т.М.Рева, К.Ф. Ковальчук, Н.В. кучкова. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 208 с.

50. Осипчук Л.Л. Организация исполнения государственного бюджета: Курс лекцій. – К.: МАУП. – 2009. –!78 с.

51. Петленко Ю.В. Місцеві фінанси: Опорний конспект лекцій /
Ю.В. Петленко, О.Д. Рожко. – К.: Кондор, 2009. – 282 с.

52. Піхоцька О.М. Місцеві податки і збори у забезпеченні фінансової самостійності органів місцевого самоврядування / О.М. Піхоцька// Фінанси України. – 2008. – №5. – С. 46-50.

53. Податкове право: Науково-практичний посібник / О.М. Бандурка, В.Д. Понікаров, С.М. Попова. – К.: Центр учбової літератури, 2012. – 312 с.

54. Податковий Кодекс України (із змінами і доповненями) 02.12.2010 р. №2755 - YI. – Відомості Верховної Ради України вiд 08.04.2011 - 2011 р., № 13, / № 13-14, № 15-16, № 17

55. Романенко О.Р. Фінанси: Підручник для студ. вищи. навч. закладів/ О.Р. Романенко; 4-е вид., стер. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 312 с.

56. Романенко О. Р., Огородник С. Я., Зязюн М. С. Фінанси: Навчально - методичний посібник для самост. вивч. дисципліни / О.Р. Романенко, С.Я. Огородник, М.С. Зязюн. — К: КНЕУ, 2009. — 108 с.

57. Теорія фінансів: Підручник/ С.В. Бойко, Л.П. Гацька, В.В. Гошовська; під заг. ред. В.М. Федосова, С.І. Юрія. – К.: Центр учбової літератури, 2010. – 575 с.

58. Фещенко Л.В. Бюджетна система України: навч. посібник / Л. В. Фещенко, П. В. Проноза, Н. В. Кузьминчук; М-во освіти і науки України. - К.: Кондор, 2008. - 440 с.

59. Фінанси: Навчально-методичний посібник для самост. вивч. дисц. / О. Р. Романенко, Л. П. Даниленко, Л. П. Гладченко, А. А. Славкова; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київський нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". – К.: КНЕУ, 2008. – 201 с.

60. Фінанси (теоретичні основи): Підручник / М.В. Грідчіна, В.Б. Захожай, Л.Л. Осіпчук та ін.; 2-ге вид., випр. і допов. – К.: МАУП, 2004. – 312 с.

61. Финансы. Денежное обращение. Кредит: Учебник / Под. ред. Л. А. Дробозиной. – М.: Финансы, ЮНИТИ, 2005. – 479 с.

62. Финансы: Учебник для вузов / Под ред. Л.А. Дробозиной. - М.:Финансы, ЮНИТИ, 2005. – 527 с.

63. Фінанси: Навчальний посібник / В.І. Оспіщев, Л.І. Лачкова, О.П. Близнюк та ін.; 2-ге вид., перероб. і доп. – К.: Знання, 2008. – 366 с.

64. Фінанси: Практикум: Навчальний посібник / Г.М. Азаренкова, І.І.Борисенко. – К.:Знання, 2008. – 279 с.

65. Фінансова безпека держави: Навчальний посібник / А.І. Сухорукова, О.Д. Ладюк. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 189 с.

66. Худолій Л.М. Теорія фінансів: Навчально-методичнй посібник / Л.М. Худолій. – К.: Вид-во Європейського університету, 2007. – 166 с.

67. Чала Н.Д. Особливості бюджетного управління на місцевому рівні в нових економічних умовах: аналіз європейського досвіду. // Теорія та практика державного управління: Зб. наук. Праць. – Вип. 2 (33)/2011. – Х.: Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2011. – с. 65-72

68. Чала Н.Д. Особливості інвестиційних процесів та їх вплив на розвиток української економіки в сучасних умовах// Теорії мікро-макроекономіки бірник наукових праць Вип. 36 /За ред. Оболенського О.Ю. – К.: Видавничо-поліграфічний центр Академії муніципального управління, 2011. – с. 149-156

69. Чала Н.Д. Бюджетна система: навч. посіб./ Н.Д. Чала, Л.В. Лазоренко. – К.: Знання, 2010. – 223с.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.018 с)...