Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Редактор коду



Властивості об'єктів допускається змінювати при виконанні додатка, написавши відповідні коди в процедурах, що створюються за допомогою редактора коду.

З елементом управління, як правило, пов'язуються певні події. Для того, щоб додаток працював, як нам потрібно, слід запрограмувати процедури обробки певних подій. Це здійснюється у вікні редактора коду (мал. 1.).

мал. 1

Редактор коду - це вбудований у Visual Basic редактор зі зручними засобами введення вихідного коду програми.

З меню View (Вид) перейти в редактор коду можна за допомогою команди Code (Код).

Для швидкого відкриття вікна редактора коду досить двічі натиснути лівою кнопкою миші на будь-якому об'єкті додатка, в т.ч. й на самій формі. З першого списку, розміщеного під заголовком вікна, можна вибрати об'єкт, із другого - подію, що оброблятиметься. Блок початку й кінця процедури буде додано автоматично - залишиться лише ввести програмний код.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 319 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...