Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір підприємства



При першому запуску програми у таблиці вікна не міститься записів.

Вибір установи (у випадку, якщо у програмі ведеться звітність декількох підприємств), відбувається із списку у вікні Вибір підприємства (див. рисунок), яке відкривається одразу після запуску програми.

Із вікна вибору установи викликається модуль Управління ліцензіями, у якому можна встановити ліцензійний код програми.

Із цього вікна також можна виконати відновлення резервної копії баз даних установи. Для цього:

· Натиснути на кнопку Відновлення резервної копії () на панелі інструментів цього вікна.

· У відкритому вікні Вибору пакету БЕСТ ЗВІТ обрати каталог, де збережена резервна копія (файл, який містить у назві код ЄДРПОУ установи та має розширення. zvb) та натиснути на кнопку ОК.

Примітка. За замовчанням, всі резервні копії всіх установ, звітність яких ведеться у програмі, поміщаються у каталог С:\ZVIT_ARC, якийстворюєтьсяпрограмоюпри збереженні першої копії.

Користувач може змінити каталог, де зберігатимуться резервні копії баз даних, у відповідному полі у закладці Загальне Параметрів системи.

· Розпочнеться процес відновлення резервної копії і по його закінченні, у вікні Вибору підприємства з'явиться запис із кодом ЄДРПОУ та назвою установи, копія баз даних якої відновлена.

· У випадку, якщо відновлюється резервна копія існуючого підприємства, його потрібно видалити, а потім відновити його резервну копію.

· Обрати цей запис, натиснути на кнопку ОК.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 164 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...