Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір звітного періоду



З точки зору ПК календарні місяці і квартали – це різні звітні періоди, звіти за які можуть формуватися і подаватися майже одночасно. Наприклад, в січні 2009 року готуються та подаються чотири різних пакети звітності: - за "Грудень", за "IV квартал", за "ІІ півріччя", а також за "Рік 2008".

Вибір звітного періоду відбувається на панелі Звітного періоду. Ця панель може розміщуватись на панелі інструментів вікна (у Реєстрі документів, у вікні Створення документа, у модулі Податкові накладні, у Журналі передачі звітів, тощо) - в такому випадку вона має вигляд . Вибір звітного року та звітного періоду відбувається із списку у однойменних полях [Рік] та [Період].

Можна обрати як окремий звітний період, наприклад: Квітень, 2009; І квартал, 2009; так і Всі періоди року.

Панель звітного періоду також може мати вигляд ієрархічного списку документів (у Реєстрі документів).

У випадку, якщо використовуються розширені звітні періоди, на панелі інструментів додатково розміщується панель вибору розширеного періоду - Періодичність.

.

В цьому випадку додаються звітні періоди - день, тиждень, декада, які обираються із списку у полі [Періодичність]





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...