Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення у програмі податкових звітів відбувається за звичайною процедурою - у модулі Реєстр документів



2. Імпорт податкових звітів з інших бухгалтерських систем (в тому числі і у демо-версіїї програми) також відбувається звичайним способом.

3. У Реєстрі документів обрати звіт та натиснути на кнопку на панелі інструментів.

3.1. Можна відправити звіт на підпис у модуль Документи на підпис, підписати його ЕЦП у закладці Звіти цього модулю та відправити електронною поштою.

4. У відкритому вікні адресної книги з назвою Виберіть одержувача обрати одержувача звіту – " Податкова інспекція ".

Примітка. На поточний момент відправлення звітності електронною поштою в ДСЗУ не підтримується, тому хоча запис ДСЗУ і існує в адресній книзі, при спробі відправлення звіту ця адреса не показується.

5. Одразу запускається процес підпису звіту - процедура підпису звичайна.

6. По закінченні процедури підпису запускається режим відправлення пошти вбудованим поштовим клієнтом програми і документ буде відправлено.

Податкові звіти відправляються у форматі .xml.

7. Після цього у Журналі передачі звітів з’явиться запис про підписання звіту та відправлення його ектронною поштою, статус звіту у Реєстрі документів зміниться на "Переданий".

У випадку, якщо звіти не будуть відправлені (з будь якої причини - непрацездатність поштового з'єднання, тощо), у Журналі... замість події "Відправлено звіт" з'явиться подія "Помилка відправки", запис цієї події буде виділений червоним кольором.

8. Інформація про підписаний звіт також поміщається у модуль Документи на підпис у закладку Звіти та буде мати статус "Підписано ключем установи".

9. На відіслані звіти від ЦОЕЗ повинно надійти Повідомлення про отримання звітності на його поштову скриньку та квитанції - № 1 про збереження звіту на центральному рівні та квитанція № 2 про приймання звіту на районному рівні та присвоєння йому реєстраційного номера.

Як прийняти Повідомлення та квитанції із ЦОЕЗ?

Приклади повідомлення та квитанцій від ЦОЕЗ наведені на рисунку.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...