Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завантаження у програму сертифікатів, збережених на електронних носіях



У програму необхідно завантажити сертифікати як підписувачів звітів (тобто керівника, бухгалтера та печатки Вашої установи), так і одержувачів звітів (ЦОЕЗ ДПА України, ДП ІЦ СПОВ ПФУ, тощо).

З версії 8.79 у програму потрібно завантажувати сертифікати всіх типів (УСЦ, УСС, ІВК, Masterkey та УНІС)!

Завантажувати службові сертифікати ЦСК ІВК та ЦСК Masterkey у програму не потрібно, вони повинні зберігатися у файловому сховищі (за замовчанням, каталог С:/My Certificates)

Всі завантажені у програму сертифікати відображаються у електронній таблиці закладки Встановлені сертифікати. Сертифікати, термін дії яких закінчився, у таблиці виділяються червоним кольором.

В останніх версіях програми сертифікатиУСЦ для ЦОЕЗ ДПА України, ДП ІЦ СПОВ ПФУ, Держкомстату, ВД ФСС з ТВП (АІС ПЕЗ), ДСЗУ вже завантажені у модуль.

Процедура завантаження сертифікатів:

· головне вікно програми/меню Ел. пошта/Управління сертифікатами/Сертифікат

Для завантаження сертифікатів, збережених на будь якому носії чи у каталозі, призначена функція " Встановити з диску " (викликається із меню Сертифікат чи контекстного меню - як на рисунку).

У відкритому вікні Вибір сертифікатів стандартним для Windows чином обрати файл сертифікату (він позначений піктограмою та натиснути на кнопку Открыть.

Обраний сертифікат завантажиться у програму і запис з його основними даними (код, прізвище отримувача чи найменування установи, ЄДРПОУ установи, видавець сертифікату, закінчення дії сертифікату та адреса E-mail) з’явиться у таблиці встановлених сертифікатів.

Після завантаження у програму для сертифікатів доступні такі функції:





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 169 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...