Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформація із Журналу може використовуватись для юридичного підтвердження відправлених електронних звітів та отриманих квитанцій



З версії 8.80 Журнал містить дві закладки: Відправлені та Отримані.

У закладці Отримані відображаються отримані від контрагентів електронні Податкові накладні.

У закладці Відправлені містяться всі відправлені звіти та квитанції (це попередній вигляд Журналу).

Записи у закладках розділяються за групами звітності та звітними періодами.

У окремих групах Первинні документи у обох закладках відображаються тільки Податкові накладні (видані контрагентам та відповідно отримані від контрагентів).

Для перегляду необхідної інформації потрібно у лівій частині обрати розділ та групу звітності, а на панелі інструментів - відповідний звітний період.

Комплекти звітів (персоніфікація, звіти до ФСС), запити (про стан особового рахунку) та імпортовані у програму файли (через закладку Файли модулю Документи на підпис) відображаються у відповідному звітному періоді, але при виборі кореневої групи Усі (на поточний момент, буде доопрацьовано пізніше).

Дані до журналу заносяться автоматично під час підписання та відправлення звітних документів із всіх модулів програми (Реєстру документів, Реєстру пакетів, Персоніфікація, Податкові накладні, Документи на підпис та нового модулю Стан розрахунків з бюджетом).

При завантаженні квитанції вона АВТОМАТИЧНО поміщається до групи записів того звітного документу, на який отримана.

У журналі також зберігається інформація про всі підписані звіти, але не відправлені електронною поштою.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 152 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...