Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Закладка Загальні Параметрів системи



У цій закладці задаються та обираються:

· Дата початку експлуатації - обирається із підключеного до поля календаря або вводиться із клавіатури. Це дата початку відліку звітних періодів у програмі. Встановлюється з початку року, у якому почали користуватися програмою (від встановленої дати в цій закладці залежить відображення бланків документів);

· Каталог шаблонів імпорту із систем бухгалтерського обліку. Вибір каталогу розміщення шаблонів відбувається у стандартному вікні Windows Обзор папок, яке відкривається при натисканні на кнопку у правій частині цього поля. За замовчанням, встановлено каталог

C:\Program Files\Intellect-Service\BEST-ZVIT\Imports\

· Каталог імпортованих файлів (*.ZDI, *.ZRP). Вибір каталогу розміщення імпортованих із інших бухгалтерських систем файлів відбувається аналогічно. За замовчанням, встановлено каталог

C:\Program Files\Intellect-Service\BEST-ZVIT\Imports\;

· Каталог резервних копій. Вибір каталогу відбувається аналогічно. За замовчанням, створювані резервні копії розміщуються на диску С у каталозі ZVIT_ARC.

· Каталог з секретними ключами. У цьому полі встановлюється каталог чи носій на комп'ютері користувача, у якому будуть розміщуватись файли секретних ключів ЕЦП керівників та установи. Якщо у програмі ведеться звітність декількох установ, у цьому каталозі можна зберігати секретні ключі всіх цих установ. Необхідно додатково подбати про захист цієї інформації!

З версії 8.79 тут обирається шлях до каталогу з секретними ключами ДЛЯ ВСІХ СЕРТИФІКАТІВ!

Для вибору каталогу натисніть лівою кнопкою миші на позначці у цьому полі, і у стандартному вікні Обзор папок звичайним для ОС Windows чином оберіть каталог, де будуть записані секретні ключі. За замовчанням, обраний гнучкий диск А (дискета).

[Не показувати вікно завершення роботи] -встановлена відмітка у цьому полі вказує, що при закритті програми не буде з'являтися вікно Завершення роботи, у якому пропонуються два варіанти - завершити роботу з програмним комплексом, або ж перейти до роботи з іншим підприємством, звітність якого ведеться у програмі. Відмітку також можна проставити безпосередньо у вікні Завершення роботи.

[ Не пропонувати створення зв'язаних форм ] - при встановленій відмітці у полі відключається контроль комплектності груп зв'язаних форм, що налаштовані у програмі. У такому випадку при створенні головної чи підлеглої форми не буде з'являтись вікно, у якому буде запропоновано відмітити потрібні форми та створити їх у фоновому режимі.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...