Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Обмеження демонстраційного режиму не поширюються на імпортовані податкові звіти, документи, що подаються до ПФУ та 2 звіти до ФСС з ТВП (Ф4 ФСС та Ф-14)



В демонстраційній версії програми податкові звіти можна імпортувати з інших програм у форматі XML та відправити електронною поштою - за умови підпису їх сертифікатами УСЦ.

В демонстраційній версії для всіх документів звітності до Пенсійного фонду доступні всі операції (створення, друк, збереження та відправлення електронною поштою - за умови підпису їх сертифікатами УСЦ).

В демонстраційній версії програми звіти до ФСС з ТВП (Ф4-ФСС та Ф-14) можна створити, імпортувати з інших програм у форматі XML та відправити електронною поштою - за умови підпису їх сертифікатами УСЦ.

УВАГА! З версії 9.000 у демонстраційній версії закритий експорт створюваної у програмі форми 1ДФ!!!!

Тобто, віднині на цю форму, як і на інші податкові звіти, поширюються обмеження демо версії.

Як можна отримати реєстраційний ключ (ліцензійний код)?

· у офісі розробника програмного комплексу;

· у наших представників;

· із сайту розробника безпосередньо із програми за допомогою цього модулю (при наявності на комп'ютері із встановленою програмою доступу до мережі Інтернет);

· з іншого комп'ютера (із доступом до Інтернет) із сайту розробника www.bestzvit.com.ua.

· із мобільного телефону за допомогою SMS-повідомлення.

Увага!

Рекомендується зберігати код протягом терміну дії (в файлі на комп'ютері чи на паперовому носії).





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 171 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...