Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Створення резервної копії



Модуль Резервне копіювання призначений для створення резервної копії баз даних програми.

Користувач має можливість створити резервну копію в будь який час із цього модулю.

Модуль викликається із меню Сервіс та позначений піктограмою .

Вікно модулю містить таблицю із короткою інформацією про наявні резервні копії (датою створення, розміром та назвою) та панель інструментів.

На панелі інструментів розташовані кнопки:

Створення резервної копії. При натисканні на цю кнопку відкривається вікно вибору каталогу для збереження файлу резервної копії. Файл копії містить у своїй назві, за замовчанням, код ЄДРПОУ установи та має розширення.zvb. Назву файла можна змінити. У випадку, якщо вже існує файл резервної копії у обраному каталозі, він замінюється на новий з тією ж назвою.

Файли резервних копій містять архів створених документів, картку установи, реєстр співробітників, тощо.

Відновлення резервної копії. У поточному вікні не використовується! Відновлення резервної копії відбувається лише із вікна вибору підприємства.

Видалення резервної копії - стандартна функція для програми. Видаляє обраний у таблиці файл резервної копії без можливості відновлення.

За замовчанням, створювані резервні копії (всіх підприємств, звітність яких ведеться у системі) зберігаються у каталозі С:\ZVIT_ARC\. За бажанням, його можна змінити, натиснувши на кнопку у вікні вибору каталогу, яке також розташовується на панелі інструментів. Вибір каталогу відбувається звичайним для OC Windows чином.

Увага! За замовчанням,у вікні Завершення роботиактивізованафункція автоматичного створення резервної копії по закінченні роботи з установою та виході із програми. Створена таким чином резервна копія буде містити у назві додаток auto_ і не замінюватиме створений у даному модулі файл резервної копії.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...