Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дві можливості накладення підписів у закладці Файли



Сама процедура накладення підписів не змінилась - для підписання потрібно кожного разу натискати кнопку , лише додано вибір способу накладення підписів - послідовний чи за вибором користувача.

З версії 8.65 існує дві можливості обрання послідовності підписів у цій закладці:

1. Послідовне накладення підписів на файли. Це звичайний процес, коли послідовність підписів задається програмно: бухгалтер, директор, печатка, тобто як в інших модулях та закладці Звіти.

Для цього потрібно встановити "галочку" у полі [ Послідовне накладення підписів на файли ] у ПАРАМЕТРАХ СИСТЕМИ / ПІДПИСИ - див. детальніше на рисунку.

2. Попередня процедура - коли послідовність підписів обирає сам користувач. Ця можливість використовується для організації електронного документообігу (наприклад, імпортований файл підписує своїм ЕЦП особа, яка не є бухгалтером чи директором) та відправляє його електронною поштою.

У цьому випадку "галочка" у полі [ Послідовне накладення підписів на файли ] НЕ повинна проставлятись.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...