Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Навігаційна панель



Навігаційна панель представляє собою ієрархічний список, що об’єднує записи, згруповані певним чином. Зазвичай, навігаційна панель розташовується у лівій частині вікна, яке містить реєстр (таблицю).

Панель організована у вигляді дерева, яке можна звичайним способом відкривати і закривати.

Гілки дерева, що позначені знаком "плюс", містять вкладені елементи. Переміщення між групами здійснюється за допомогою миші або клавіш [ вгору ] - [ вниз ] і [ вліво ] - [ вправо ] клавіатури. Виділяючи окрему гілку дерева, у реєстрі можна переглянути тільки ті записи, що входять до цієї групи (наприклад, на рисунку у виділеній групі присутні 2 документи). У випадку, якщо виділити кореневу гілка дерева (Документи - на рисунку), у реєстрі будуть відображатися всі документи, наявні у програмі.

Навігаційна панель також може мати інший вигляд (включати звітні періоди). У бюджетній конфігурації ця панель містить список створених форм.

Навігаційна панель застосовується для навігації по бланках звітних документів у Реєстрі бланків, створених документах у модулі Реєстр документів, а також по звітних періодах.

Реєстри (таблиці)

У цьому розділі розглянуті такі теми:

· Призначення реєстрів:

· Переміщення між записами у реєстрі;

· Основні операції з даними у реєстрах:

Ø Додавання нового запису;

Ø Редагування запису;

Ø Видалення запису;

· Сервісні функції у реєстрах:

Ø Сортування записів за значенням у колонці реєстру;

Ø Налагодження послідовності відображення колонок;

Ø Регулювання ширини колонки;

Ø Пошук у реєстрі;

Ø Вибір багатьох записів у таблиці.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 5028 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...