Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінювання і захист курсової роботи. Курсова робота оцінюється науковим керівником у балах



ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Курсова робота оцінюється науковим керівником у балах.

Оцінюванню підлягає:

(А) виконана курсова робота, у тому числі:

ü вступ,

ü зміст кожного з розділів, у тому числі додатки,

ü висновки,

ü дотримання вимог до оформлення курсової роботи,

ü дотримання календарного плану виконання курсової роботи;

(Б) захист курсової роботи.

Критерії оцінювання курсової роботи представлені в додатку Е.

Оцінювання розділів курсової роботи студентів денної і вечірньої форм навчання відбувається поетапно в міру їх отримання керівником через електронну пошту. Науковий керівник протягом 10 робочих днів (крім часу проведення сесії) перевіряє надіслані роботи, після чого оприлюднює виставлені бали. При цьому ДООПРАЦЮВАННЯ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО. Усі питання студенти мають вирішувати на консультаціях наукового керівника в процесі проведення дослідження.

Додаток до розділу є обов’язковою його складовою. Якщо студент надіслав керівнику текст розділу і при цьому НЕ УКЛАВ ДОДАТОК до нього, РОБОТА ВВАЖАЄТЬСЯ НЕЗАВЕРШЕНОЮ І ПЕРЕВІРЦІ НЕ ПІДЛЯГАЄ.

Остаточна оцінка за курсову роботу виставляється за результатами обов’язкового виконання двох позицій:

(а) здачі повного варіанту курсової роботи (для студентів денної і вечірньої форми навчання – науковому керівнику в електронному вигляді, для студентів заочної форми навчання – на кафедру фінансів в надрукованому вигляді),

(б) захисту курсової роботи.

Умови, за яких студент НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ до захисту курсової роботи:

(1) відсутнє затверджене науковим керівником індивідуальне завдання на курсову роботу;

(2) остатόчна кількість балів за курсову роботу, виставлена науковим керівником до захисту, знаходиться в діапазоні від 0 до 39 балів;

(3) студент здав повний варіант курсової роботи менше, ніж за 10 робочих днів до залікового тижня.

У разі недопуску студента до захисту, він має академічну заборгованість. Якщо недопуск з причин (1-2), то студент повинен виконати курсову роботу повторно відповідно до строків, визначених навчальною частиною.

ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Для студентів денної і вечірньої форм навчання дату захисту призначає науковий керівник. Для студентів заочної форми навчання захист проводиться відповідно до розкладу, визначеного навчальною частиною.

На захист студенти готують ПРЕЗЕНТАЦІЮ, яка включає:

(А) Ілюстративний матеріал (таблиці і рисунки з додатків до курсової роботи). Таблиці і рисунки для презентації мають бути ретельно підібрані і висвітлювати ключові результати проведеного дослідження (як теоретичних, так і практичних та проблемних питань).

Усі таблиці і рисунки повинні бути належним чином оформлені: мати заголовки, бути пронумерованими, мати усі необхідні реквізити.

Студенти денної форми навчання готують на захист ілюстративний матеріал в електронній формі в PowerPoint; а студенти вечірньої і заочної форми – в надрукованій формі (на папері формату А4).

(Б) Доповідь, з якою виступає студент. У ній потрібно показати вміння грамотно і лаконічно викладати результати дослідження, а також обґрунтовувати їх. На захисті потрібно продемонструвати не лише рівень знань і фінансову грамотність, але й вміння логічно мислити, встановлювати зв’язки, бачити закономірності.

Якщо студент, готуючись до захисту, самостійно знайшов помилки в своїй курсовій роботі, зрозумів, які саме необхідні для всебічного розкриття теми питання не були ним розкриті, він може пояснити та обґрунтувати це в своїй доповіді.

РЕГЛАМЕНТ ДОПОВІДІ – 6-7 ХВИЛИН. Викладач має право зупинити доповідь студента і перейти до запитань:

(1) якщо студент не закінчив у відведений регламентом час свій виступ;

(2) якщо виступ є неконкретним, студент проголошує загальні фрази, які не розкривають зміст результатів проведеного дослідження, або не стосуються теми.

(В) Матеріали в надрукованій формі, які перед захистом здаються науковому керівнику.

Студенти денної та вечірньої форм навчання перед захистом здають науковому керівнику в надрукованій формі:

(1) титул курсової роботи

(2) висновки

(3) ілюстративний матеріал, який студент представляє на презентації

Студенти заочної форми навчання перед захистом здають науковому керівнику в надрукованій формі ілюстративний матеріал, включений до презентації


ДОДАТОК А

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 162 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...