Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок затвердження індивідуального завдання



ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ І ВЕЧІРНЬОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ

Староста групи координує дотримання правила: одну тему може виконувати лише один студент у групі. Після вибору теми курсової роботи, студент має роздрукувати на аркуші формату А4 форму індивідуального завдання (див. Додаток В), вписати в нього своє прізвище, номер групи, номер і назву теми курсової роботи, сформулювати об’єкт і предмет дослідження, а також назви розділів і завдання відповідно до вимог (див. п.п. 7.1. – 7.3.). Староста групи збирає індивідуальні завдання і здає їх науковому керівнику на затвердження.

Індивідуальне завдання видається науковим керівником особисто студенту на консультації у встановлені терміни. У цей же день студент повинен здати науковому керівнику:

(1) ксерокопію затвердженого індивідуального завдання;

(2) роздруковану форму рецензії (див. Додаток Д), де потрібно вписати ПІБ студента, форму навчання, номер групи і тему курсової роботи.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Староста групи координує дотримання правила: одну тему може виконувати лише один студент у групі. Під час установчої сесії кожен студент після обрання теми курсової роботи роздруковує на аркуші формату А4 індивідуальне завдання, вписує в нього своє прізвище, номер групи, номер і назву теми курсової роботи, формулює об’єкт і предмет дослідження, а також назви розділів і завдання відповідно до вимог (див. п.п. 7.1. – 7.3.).. Староста групи збирає індивідуальні завдання студентів своєї групи і здає на кафедру фінансів, а також узгоджує з науковим керівником, коли він зможе забрати затверджені завдання. Кафедра призначає наукового керівника, який затверджує індивідуальні завдання, і повертає їх старості групи. Термін затвердження – 10 робочих днів. При цьому, якщо студент заочної форми навчання з поважної причини не затвердив своєчасно індивідуальне завдання, він вирішує усі питання з призначеним науковим керівником відповідно до графіку його консультацій.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 140 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...