Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Харків – ХНАМГ – 2007



Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних робіт з курсу “Охорона праці при експлуатації та ремонті рухомого складу міського електричного транспорту” (для студентів 5 курсу денної форми навчання спеціалізації 7.092202, 8.092202 “Охорона праці на електричному транспорті”).

Укл.: Данова К.В. – Харків: ХНАМГ, 2007. – 41 с.

Укладач: К.В. Данова

Рецензент: Губенко В.Д.

Рекомендовано кафедрою безпеки життєдіяльності,

протокол № 9 від 20 лютого 2007 р.

ВСТУП

Метою проведення лабораторних робіт з курсу “Охорона праці при експлуатації та ремонті рухомого складу міського електричного транспорту” є поглиблення теоретичних і практичних знань студентів з питань охорони праці при проведенні ремонтних робіт і поточної експлуатації рухомого складу міського електричного транспорту (РС МЕТ).

Лабораторні роботи проводять в Академії і на філії кафедри безпеки життєдіяльності при ХКП “Міськелектротранс”, що дає змогу студентам не тільки теоретично розглянути питання безпеки при проведенні ремонтних робіт РС МЕТ із застосуванням різних інструментів і пристроїв, а й наочно їх побачити.

У результаті проведення лабораторних робіт студенти повинні не тільки оволодіти правилами безпеки при виконанні ремонтних робіт та експлуатації РС МЕТ, але й вміти застосовувати отримані знання на практиці в умовах підприємства, що є важливим етапом формування майбутнього спеціаліста з охорони праці.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 149 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...