Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Форма ВУ-22 – Дефектна відомість на ремонт вантажного вагона



5.14.1 Дефектна відомість форми ВУ-22 є документом, в якому записується з натури обсяг необхідних ремонтно-відновлювальних робіт на вагоні і є підставою для виписки вимог на матеріали та запасні частини, а також для вартісного оцінювання виконаних робіт.

5.14.2 Дефектна відомість складається в одному екземплярі на кожний несправний вантажний вагон, що підлягає плановим ремонтам та технічному обслуговуванню з відчепленням, і підписується майстром ВЧД, інженером з приймання вагонів і затверджується начальником депо (ПТО) або його заступником.

Дефектна відомість складається з преамбули та таблиці.

У преамбулі вказується вид ремонту, номер вагона, його вантажопідйомність, матеріал кузова, дата, місце та вид останнього ремонту (за терміном або пробігом), пробіг на момент надходження в плановий ремонт (накопичений, після капітального ремонту, міжремонтний), фактичний час початку та закінчення ремонту (що необхідно для визначення часу простою вагонів в ремонті).

Дані по пробігу вагонів проставляються на ті вагони, по яких є такі дані, для інших випадків в графах пробігу вагону проставляється прочерк.

У таблиці вказується група робіт, назва робіт, кількість відремонтованих чи замінених деталей, вузлів тощо та прізвище виконавця.

5.14.3 У дефектну відомість записуються всі роботи, що підлягають виконанню при ремонті вагона. Найменування тих робіт, що не ввійшли в передбачений формою перелік, записуються від руки, а стосовно робіт, які зазначені в переліку, але які не підлягають виконанню при ремонті, ставиться прочерк.

5.14.4 На підставі дефектної відомості здійснюється контроль за проведеним ремонтом, виконанням його у відповідності до вимог правил і технічних умов ремонту вагонів, за витратами матеріалів і запасних частин на відремонтовані вагони.

Після закінчення ремонту дефектна відомість передається в бухгалтерію ВЧД, для розцінки виконаних робіт.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 1685 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...