Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вхід у середовище проектування Visual Basic



Тепер, коли ескіз вікна майбутнього додатка готовий, можна приступати до роботи на комп'ютері. При цьому, зрозуміло, Ви повинні переконатися в тім, що на Вашому комп'ютері уже встановлена система проектування Visual Basic 6, і Ви знаєте, як ввійти в цю систему і почати в ній працювати.

Мал. 2.5. Головна панель проекту з трьома вікнами (Вікном інструментів, Вікном екранної форми і Вікном властивостей об'єкта) на початковій стадії проектування інтерфейсу

Після того, як на екрані монітора Вашому погляду відкриється Головна панель проекту (мал. 2.5), на ній варто відкрити вікна, що знадобляться Вам на початковій стадії проектування — при створенні екранної форми Вашого додатка: Вікно інструментів, Вікно екранної форми і Вікно властивостей цієї форми.

Ці, а також і деякі інші вікна можуть з'явитися на Головній панелі і без Вашої участі (за замовчуванням), але Ви можете залишити тільки ті, що потрібні Вам у даний момент. А інші Ви можете поки забрати, клацнувши кнопку закриття вікна, що є в кожного з вікон.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 288 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...