Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організаційна структура та вимоги до служби внутрішнього аудиту



3.1. Внутрішній аудит в комерційному банку здійснюється на підставі Положення, яке розробляється кожним банком самос­тійно з урахуванням вимог Національного банку України та спе­цифіки діяльності самого банку.

3.2. Положення про службу внутрішнього аудиту затверджується Правлінням банку та погоджується з Радою банку.

3.3. Служба внутрішнього аудиту банку - це самостійний структурний підрозділ комерційного банку, який створюється за рішенням Правління банку і, як правило, підпорядковується безпосередньо Раді банку.

3.4. Чисельність внутрішніх аудиторів в банку має бути достатньою для ефективного досягнення цілей та виконання завдань, пос­тавлених перед цим підрозділом.

3.5. Служба внутрішнього аудиту банку повинна користуватися такою підтримкою Правління банку і Ради банку, яка б дозволяла їй досягати співробітництва з боку суб’єктів аудиту і без перешкод виконувати свої обов’язки.

3.6. Служба внутрішнього аудиту банку повинна бути укомплектована професійно придатними, кваліфікованими кадрами, які в змозі виконувати свої обов’язки.

3.7. Працівники служби внутрішнього аудиту одночасно не можуть здійснювати керівництво іншими підрозділами банку або працювати за сумісництвом в інших банках.

3.8. Служба внутрішнього аудиту звітує перед Правлінням банку не менше одного разу на рік, готує доповідну записку Раді банку та зборам акціонерів





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 215 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...