Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Урок 12: Накладання Фігур і Квітів



Інструмент Blend (Накладання) в Illustrator дозволяє створити ефект плавного переходу між фігурами. Ви можете накладати один на одного відкриті шляхи для створення лінійних ефектів або накладати фігури для створення реалістичних переходів. Існує безліч креативних ідей, які можна реалізувати з допомогою інструменту Blend (Накладання) і вам доведеться використовувати його дуже часто у ваших ілюстраціях.

Ефекти Накладання
Ось кілька нескладних цікавих прийомів накладання.

Реалістичне Затінення
За допомогою плавного накладання можна створити реалістичні тіні, які не можна зробити, використовуючи градієнт.

Лінійні Ефекти
Можна створювати красиві абстрактні лінійні хвилі за допомогою інструменту Blend (Накладання). Це досягається шляхом накладання темно-синьої лінії на ясно-синю.

Розташування Фігур
За допомогою інструменту Blend (Накладання) можна легко вирівнювати фігури певним чином.

Як Працює Накладання
Ця проста діаграма показує, як працює накладання. Для застосування накладання необхідно як мінімум два об'єкти. Початковий об'єкт зіллється з кінцевим через вказану вами кількість кроків. В даному випадку, я поставив 3 кроки. Автоматично створиться і "опорний кістяк". Цей кістяк визначає шлях, який займають проміжні об'єкти.





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 142 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...