Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вплив на медичне обладнання



Белый - следует избегать в больницах и детских.

Желтый – предпочтителен в салоне самолета, кухне, экзаменационных аудиториях.

Коричневый – создает уют но тянет отдыхать – нельзя использовать в библиотеке, хорошо использовать в суде (как цвет незыблемости).

Синий – предпочтителен для залов заседаний – способствует организованности; негативен для детских комнат – меланхолия.

Красный – положителен в кафе (клиенты быстро уходят).

Бледно – голубой положителен в ванной комнате, в спальне; помогает сдерживать эмоции болельщиков.

Темно – зеленый положителен в нежилых комнатах, в библиотеке, то есть там, где проводят много времени.

Бледно – розовый (персиковый) желательно использовать в спальне, комнате отдыха (легко вставать по утрам); вызывает уют и комфорт, но не затягивает.

Вплив на медичне обладнання

Робота мобільних телефонів може впливати на деякі медичні прилади.

Якщо в медичному закладі є попереджувальні таблички з вимогою відключати мобільні телефони, необхідно дотримуватися даного правила. У лікарнях та інших медичних установах і закладах іноді використовується обладнання, яке може реагувати на зовнішні радіосигнали.

Кардіостимулятори

Виробники медичного обладнання рекомендують не наближати мобільний телефон до електронних приладів для стимуляції роботи серця на відстань менше 15 см, щоб уникнути можливого впливу радіосигналів на кардіостимулятор. Ці рекомендації засновані на результатах незалежних досліджень та висновках програми досліджень бездротових технологій Wireless Technology Research (США). Люди з кардіостимуляторами не повинні:

- тримати телефон на відстані менше 15 см до кардіостимулятора;

- носити телефон у нагрудній кишені.

Для зниження ризику впливу радіосигналів підносьте мобільний телефон до вуха з протилежного від кардіостимулятора боку.

При виникненні підозр на наявність радіоперешкод вимкніть телефон та відсуньте його ще далі.

Слухові апарати

Деякі цифрові бездротові пристрої можуть впливати на роботу слухових апаратів. При виникненні перешкод— зверніться до виробника устаткування.

Транспортні засоби

Радіосигнали можуть впливати на автомобільні електронні системи (наприклад, системи електронного вприскування палива, систему ABS, круїз-контроль, системи подушок безпеки), які були неправильно встановлені чи неналежним чином захищені. Для одержання додаткової інформації про будь-яке автомобільне обладнання—зверніться до виробника автомобіля або його представника.

Не зберігайте та не переносьте вогненебезпечні зріджені гази або вибухові речовини разом із телефоном або його аксесуарами. Водії автомобілів, обладнаних подушками безпеки, повинні пам'ятати, що подушки безпеки заповнюються повітрям під тиском.

Не розміщуйте предмети, в тому числі стаціонарне або переносне радіоустаткування, над подушкою безпеки та в зоні спрацьовування подушок безпеки. У разі спрацювання подушки безпеки, неправильне розташування мобільного телефону може призвести до серйозних травм.

Якщо перевізником не заявляється інше, забороняється використовувати мобільний телефон на борту літака. Відключайте телефон до посадки. Використання бездротових пристроїв дальнього зв'язку в польоті може створювати перешкоди для радіообладнання повітряного судна.

Вибухонебезпечні зони

Завжди вимикайте мобільний телефон в місцях, де існує небезпека вибуху, і виконуйте всі вказівки та інструкції. Вибухонебезпечними вважаються такі місця, в яких зазвичай потрібно вимикати двигун автомобіля. У цих зонах іскріння може призвести до вибуху або пожежі з можливим подальшим травматизмом або смертельним результатом.

Вимикайте мобільний телефон на бензозаправних станціях, поблизу бензонасосів і гаражів. Дотримуйтесь обмежень, що накладаються на використання радіообладнання поблизу місць зберігання і продажу палива, хімічних підприємств та місць проведення вибухових робіт. Вибухонебезпечні зони найчастіше чітко позначаються. Це відноситься також і до нижніх палуб на кораблях, засобів транспортування або місць зберігання хімікатів, транспортних засобів на рідкому паливі (такому як пропан або бутан), до місць з вмістом у повітрі хімічних реагентів або часток, таких як дрібний пісок, пил або металевий порошок.

Екстрені телефонні дзвінки

Увага!

В екстрених випадках, таких як виклик швидкої медичної допомоги, ніколи не покладайтеся лише на мобільний телефон.

Інформація про сертифікацію

Абонентський термінал сертифікований органом з сертифікації продукції УкрСЕПРО. Сертифікат № UA1.025.0013863-12

Дана модель відповідає міжнародним нормам по радіохвильовому випромінюванню. Мобільний телефон є приймально-передавальним пристроєм. Його конструкція забезпечує обмежений вплив радіохвиль у відповідності з міжнародними нормативами.

Наявні стандарти були розроблені незалежною науковою організацією ICNIRP (Міжнародна комісія із захисту від неіонізуючих випромінювань). У них врахований запас надійності, гарантуючий захист всіх осіб незалежно від віку та стану здоров'я.

В інструкціях використовується така одиниця виміру, як питомий коефіцієнт поглинання (SAR). ICNIRP встановила значення SAR для мобільних пристроїв загального користування в межах 2.0 Вт/кг.

Оскільки SAR вимірюється при найвищому значенні потужності передавача пристрою, фактичні значення SAR телефону під час експлуатації зазвичай нижче вказаного рівня.

Це відбувається завдяки автоматичної зміни рівня потужності передавача, що забезпечують використання мінімально необхідного для коректної роботи пристрою в мережі рівня.

Незважаючи на те, що у різних телефонів, так само як і в одного і того ж телефону в різних обставинах рівень SAR може варіюватися, вони всі відповідають вимогам державних стандартів щодо безпечного рівня впливу.

Згідно з положеннями Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) наявна інформація не вказує на необхідність дотримання особливих заходів обережності при використанні мобільних пристроїв. У рекомендаціях ВООЗ наголошується, що при бажанні зменшити вплив радіохвиль, необхідно обмежити час розмов або використовувати гарнітуру «hands-free», що дозволяє користуватися мобільним телефоном, не підносячи його до голови і тіла.


2. Опис телефону

       
   

2.1 Клавіші та компоненти

Клавіші Призначення / опис
1. Клавіші набору в один дотик Набір в один дотик улюблених номерів
2. Ліва діалоговаклавіша Вхід в меню або підтвердження поточної дії.
3. Права діалогова клавіша   Вихід з меню, повернення в попереднє меню або скасування поточної дії.
4. Клавіша виклику   Здійснення дзвінка та відповідь на виклик. Доступ до списку останніх 20 викликів.
5. Клавіша завершення виклику   Завершення поточного або відмова від вхідного виклику. Вмикання/вимикання телефону. Перехід в режим очікування.
6. Клавіші прокручування   Навігація в меню. Доступ в швидке меню і в меню повідомлень у режимі очікування.
7. Клавіші цифрової клавіатури   Набір номера в режимі очікування. Швидкий набір номера (шляхом натискання та утримування клавіш 2-9). Введення цифр або букв в режимі редактора.
8. Клавіша * Введення символів «*»/«+»/«P»/«W» в режимі очікування. Доступ до списку спеціальних символів в режимі редактора.
9. Клавіша #   Перемикання профілів шляхом натискання та утримування в режимі очікування. Перемикання методів введення в режимі редактора.
10.Клавіша гучності Регулювання рівня гучності. Навігація в меню (крім кореневого).
11.Перемикач управління ліхтариком Вмикання/вимикання електричного ліхтарика.
12. Клавіша екстреного сповіщення(SOS) Екстрене сповіщення. Активація проводиться довгим натисканням.

2.2 Екранні позначки

Індикатор сигналу: чим більше смуг, тим сильніший сигнал.

Будильник

Індикатор рівня зарядки батареї

?
Активований профіль ''Навушники''

Пропущений виклик (виклики)





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...