Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

B. Вісцеро-вісцеральний



C. Вісцеро-моторний

D. Сомато-вісцеральний

E. Сомато-моторний

Е. Кохлеарне ядро

142. У чоловіка 60 років діагностований інсульт в ділянці латеральних ядер гіпоталамусу. Які зміни поведінки слід чекати при цьому?

A. Відмова від їжі

В. Агресивність

С. Депресія

D. Спрага

E. Ненаситність

143. У жінки 42 років виник напад бронхіальної астми, що супроводжувався спазмом бронхів. Підвищення тонусу ядер якого нерва сприяє виникненню бронхоспазму?

A. Язикоглоткового

В. Симпатичного

C. Блукаючого

D. Трійчастого

Е. Лицевого

144. Хворий, який три місяці тому отримав травму голови, чує мову, розуміє її, але не може правильно назвати предмет. В якій частці кори великих півкуль є пошкодження?

A. Нижня лобна

В. Середня лобна

C. Верхня скронева

D. Верхня лобна

Е. Середня скронева

145. Подорожуючи у незнайомій лісистій місцевості, людина намагається уникнути зустрічі із хижим звіром. У цьому поведінковому акті пусковим мотивом формування аферентного синтезу виступає:

A. Пускова аферентація

B. Обстановочна аферентація

C. Біологічна мотивація

D. Інстинкт

E. Пам’ять

146. Після крововиливу в області таламуса хворий звернув увагу на те, що не відчуває болю від укола голкою при внутрішньом'язових і внутрішньовенних ін'єкціях. Ураження яких ядер можна припустити?





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 364 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...