Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Як складаються стосунки в сім'ї?



У кожного з нас складаються певні стосунки з іншими людь­ми. Дитина народжується в сім'ї й одразу ж стає її членом. Ви­никають родинні стосунки. Це стосунки між батьками й дітьми, між братами й сестрами, між бабусями й дідусями та онуками Родинні стосунки характеризуються любов'ю, турботою, увагою одне до одного впродовж усього життя. Сім'я - це перша мала група людей, у якій бере участь дитина. Найбезпечнішим місцем для людини є її домівка, її сім'я. Це той простір, де людина може максимально виявити свою індивіду­альність. Удома, в сім'ї існують звичаї та ритуали, які зближують членів сім'ї. У сім'ї є своя історія, яка передається її членам і дає відчуття приналежності саме до цієї сім'ї. Якщо в сім'ї немає взаєморозуміння, взаємодопомоги й під­тримки, то в ній виникають проблеми, які дуже важко розв'язати. Часом так трапляється тоді, коли деякі члени сім'ї вважають, що в них є лише сімейні права, а про свої сімейні обов'язки вони за­бувають.




Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 216 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...