Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Строки дії торгових патентів



№ з/п Вид діяльності Строк дії торгового патенту
  Торговий та пільговий патент (крім короткострокового та торгового патенту на провадження діяльності у сфері розваг) 60 календарних місяців
  Короткостроковий патент Від 1 до 15 календарних днів
  Торговий патент на провадження діяльності у сфері розваг 8 календарних кварталів

Увага! Якщо платник податків не внесе плати за торговий патент у встановлений п.п. 267.5.2 ПКУ строк, то формально дію останнього буде анульовано достроково — із першого числа наступного місяця (п.п. 267.7.4 ПКУ), а на платника буде накладено штраф згідно з п. 125.1 ПКУ. Однак тим, хто сплатив збір до 1 числа звітного місяця/кварталу, може допомогти консультація з Єдиної бази податкових знань (розділ 120.03), згідно з якою до них має застосовуватись лише штраф без анулювання патенту.

Бланк торгового патенту є документом суворого обліку (п.п. 267.4.4 ПКУ, п. 2 Порядку № 109). У разі його втрати/ псування платнику видається дублікат у порядку, в якому видавався сам патент.

РОЗДІЛ 3. Організаційно-правові форми

Підприємницької діяльності

3.1. Поняття та класифікація організаційно-правової форми підприємництва.

3.2. Господарські товариства - як організаційна форма підприємництва.

3.3. Індивідуальне підприємництво.

3.4. Об'єднання підприємств: переваги й недоліки.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 599 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...