Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організаційно-економічна характеристика Пенсійного фонду



Показники фінансової стійкості ТОВ “Сузір`я”

Показники Од. виміру 2009 р. 2010 р. Відхилення
Абсо-лютне Темп зростання, %
           
1. Коефіцієнт автономії   0,22 0,19 -0,03  
2. Коефіцієнт маневреності   0,58 0,77 0,19  
3. Коефіцієнт фінансування   0,28 0,24 -0,04  
4. Коефіцієнт поточної заборгованості   3,58 4,1 0,52  
5. Коефіцієнт забезпеченості запасів   0,25 0,52 0,27  
6. Коефіцієнт забезпеченості оборотних активів   0,14 0,16 0,02  

Санаторій «Квітка Полонини» (ТОВ «Сузір`я») складається з декількох будівель, які з’єднані зручними переходами, б`ювету де можна скуштувати декілька видів мінеральної води, літніх футбольних, волейбольних та тенісних майданчиків та літнього майданчика для обслуговування клієнтів ресторану.

В 1-й будівлі знаходиться ресторан, кафе, служба прийому та розміщення гостей, клуб де проводяться різноманітні заходи, такі як:

танцювальні вечори, перегляд фільмів, спортивні змагання серед відпочиваючих, тощо. Кабінети головного лікаря, бухгалтерів, масажні та інші кабінети, аптека та частина номерного фонду.

В 2-й будівлі в п’яти поверховому корпусі знаходиться господарська служба, служба маркетингу і реклами (на 1-му поверсі), кабінет директора підприємства (на 2–му поверсі), фінансово-економічний відділ та частина номерного фонду. У підвалі цієї будівлі знаходиться столова де харчуються проживаючі. Згодом планується добудувати підземну парковку.

В 3-й будівлі знаходиться сауна та частина номерного фонду.

В 4й трьохповерховій будівлі знаходиться кафе, басейн для дорослих, джакузі, басейн для дітей, приміщення для переодягання. На другому та третьому поверхах вільні приміщення, планується там розташувати масажні кабінети, та дитячі кімнати.

В інтер’єрі номерів можна побачити гармонійне поєднання світлого дерева і металу. Номери готелю відповідають сучасним вимогам, це і відповідна площа номерів, і сучасне обладнання, і спокійний не обтяжуючий інтер’єр.

Білі стіни без накатів, килимове покриття, просторе двохмісне ліжко, комод, шафа, два невеличкі столики з унікальними світильниками, зробленими у вигляді кусків солі, зручний м’який куток в прихожій – все це створює чудову атмосферу і комфорт для гостя. А аксесуари, які присутні в кожному номері і в усьому Санаторії не залишать нікого байдужим.

В інтер’єрі санвузла поєднуються стиль і функціональність. В кожному санвузлі є душова кабіна, умивальник, дзеркало, унітаз.

До приміщень громадського і загального користування відносяться: вестибюлі, холи, коридори, гардеробні, адміністративні, службові і допоміжні приміщення, сходи, місця відпочинку та проведення масових заходів.

Основні засоби зберігають свою натуральну форму і по частинах переносять вартість на виготовлену продукцію, тобто амортизуються.

Організаційно-економічна характеристика Пенсійного фонду

Управління Пенсійного фонду в Ленінському районі міста Донецька у своїй діяльності керуються Конституцією і законами України, такими як „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003р. №1058-IV, Закон України „Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування” від 26 червня 1997 року №400/97-ВР, Закон України „Про пенсійне забезпечення” від 5 листопада 1991 року №1788-XII, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Положеннями про Пенсійний фонд України, затвердженими Указом Президента України від 1 березня 2001р. №121, постановами правління і наказами Фонду, наказами і розпорядженнями регіональних керувань, а також Постановою правління Пенсійного фонду України від 30.04.2002 р. № 8-2.

Пенсійний фонд є органом, який здійснює керівництво та управління солідарною системою, проводить збір, акумуляцію та облік страхових внесків, призначає пенсії та підготовлює документи для її виплати, забезпечує своєчасне і в повному обсязі фінансування та виплату пенсії, допомоги на поховання, здійснює контроль за цільовим використанням коштів Пенсійного фонду, вирішує питання, пов'язані з веденням обліку пенсійних активів застрахованих осіб на накопичувальних пенсійних рахунках, здійснює адміністративне управління Накопичувальним фондом та інші функції, передбачені Законом та статутом Пенсійного фонду [3].

Пенсійний фонд є самоврядною неприбутковою організацією і здійснює свою діяльність на підставі статуту, який затверджується його правлінням.

У даній роботі розглядається управління Пенсійного фонду України у Ленінському районі м. Донецька. Організаційна структура цього управління наведена в таблиці 2.1.

Таблиця 2.1





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 438 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...