Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Apple створила першу масову цифрову фотокамеру



У 1994 Apple дійсно випустила на ринок першу цифрову фотокамеру в Штатах. Apple QuickTake 100 робила вісім класних фотографій і підключалася до Mac звичайним кабелем RS-232. Ціна гаджета становила $ 749 (еквівалент $ 1000 сьогодні), що видається смішним для камери з роздільною здатністю нижче 1 мегапікселя і без РК-дисплея. Лінійка QuickTake поповнилася незабаром ще двома моделями, і камери продавалися до моменту повернення в Apple Стіва Джобса в 1997 році, який і прикрив цю лавочку.

7. Назва IPod була навіяна фільмом «2001: Космічна одіссея»

Копірайтер Вінні Чіко (Vinnie Chieco) придумав назву IPod, будучи частиною команди, покликаної придумати дружнє споживачеві ім’я для нового пристрою. Згідно з переказами, Джобс вже вирішив, що MP3-плеєр має сповідувати ідеологію «1000 пісень у вашій кишені», і залишив вибір імені відкритим, вказавши, що ім’я не повинно вказувати на щось музичне. «Як тільки я побачив ЦЕ в білому корпусі, я подумав про «2001», — повідомив Чіко порталу Wired в 2006 році. — А далі це було всього лише питання про додавання префікса «Я», як у IMac».

8. У першого було IPod «пасхальне яйце»

Перший IPod поставлявся з «пасхальним яйцем» у вигляді гри. Доступ до неї відкривався при натисканні правильної комбінації клавіш. Шлях запуску гри був описаний на початку 2002 року порталом Geek.com в огляді iPod (цитата по пам’яті): «Я не думаю, що це вплине на відтворення музики. Перейдіть в меню About, затримайте центральну кнопку на три секунди, і запуститься гра Breakout, в яку можна грати під час прослуховування музики». У цю версію арканоїда Джобс і Возняк грали ще на Atari.

9. Хто ти такий, Джон Епплсід?

Ім’я Джон, або Джоні Епплсід (John Appleseed), з’являється знову і знову в історії Apple, але поки немає офіційного пояснення того, хто це взагалі такий. Історична особистість Джонні Епплсід був американським першопоселенцем вісімнадцятого століття, місіонером і садівником. Ще за життя він став народним героєм і відрізнявся любов’ю до яблук, що, як видається, має слабкий зв’язок з Apple Inc. Ранні посилання на Джонні Епплсіда можна знайти у колишнього виконавчого директора Apple Майка Марккули (Mike Markkula) — очевидно, це ім’я, яке він використовував, коли писав програми для Apple II. Також є лист, який можна побачити, якщо збільшити іконку TextEdit Leopard. Так, це справжній лист, який написано на цьому значку, і він використовувався в рекламній кампанії Think Different 1997 року:

«Вип’ємо за божевільних. Невдах. Повстанців. Баламутів. Які вставляють круглі кілочки в квадратні отвори. Тих, хто бачать речі по-іншому. Вони не люблять правила. І в них немає поваги до статусу-кво. Ви можете їх цитувати, бути не згідними з ними, прославляти або чорнити їх. Те єдине, що ви не можете зробити — ігнорувати їх. Тому що вони змінюють стан речей». Це лист, написаний «Для Кейт», підписано «Джон Епплсід».

Джон Епплсід з’являється в рекламі iPhone і пов’язаний з iPhone і Mac-зображеннях.

10. Джоні Айв теж носить одні й ті ж футболки

Виявляється, не тільки глава Apple роками одягається однаково (чорна водолазка St.Croix, джинси Levi’s 501, кросівки New Balance). Джоні Айв (Jony Ive), старший віце-президент з промислового дизайну, теж носить футболки одного стилю. Причому як мінімум останні 10 років.

http://vkontakte.ru/for_computer

„ Это группа для всех пользователей компьютера, здесь можно найти только то, что с ним связано: приколы, юмор, видео, правила, помощь.....
Это группа для ламеров, которые могут задавать свои вопросы по поводу компьютера и для профи, которые отвечают на эти вопросы))) Вообще это группа для ВСЕХ, кто ее видит.....

P.S.
Небольшая просьба...=))
Не забудьте пригласить своих друзей.:D „





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 182 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...