Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додатки. У додатки необхідно винести проміжні розрахункові матеріали, фінансову і статистичну звітність, а також інші матеріали



У додатки необхідно винести проміжні розрахункові матеріали, фінансову і статистичну звітність, а також інші матеріали, використання яких в основної частині роботі порушує логічну стрункість викладення.

Графічна частина

В якості альтернативи графічної частини спеціалісти з фінансів і кредит можуть використовувати роздавальний матеріал, що містить графічні ілюстрації, виконані на листах формату А4 в кількості 5-8 листів, (в примірниках, кратних чисельності членів Державної екзаменаційної комісії плюс один для себе), та (або) підготувати презентацію з використанням засобів MS Power Point. На плакати роздавального матеріалу виносяться найбільш значущі результати дослідження, на що студент посилається в процесі захисту.

Не рекомендується дублювати один до одного таблиці і рисунки з дипломної роботи, – на плакатах вони повинні бути представлені по іншому – у більш інформаційно-насиченому вигляді.

Оформлення дипломних робіт

Оформлення дипломних робіт (далі за текстом робіт) – це водночас з написанням їх змісту дуже важливий процес, нехтувати яким не можна.

Дипломна робота має бути виконана державною (українською) мовою і оформлена відповідно до ДСТУ 3008-95 «Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення».

Текст роботи може бути написаний від руки або надрукований за допомогою комп’ютерної техніки на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210х297 мм). Шрифт Times New Roman, 14 пт, через 1,5 інтервали. Таблиці та ілюстрації можна подати на аркушах формату А3.

Текст дипломної роботи слід розміщувати на сторінці, додержуючись таких розмірів берегів: верхній, лівий і нижній – не менше 20 мм, правий – не менше 10 мм.

Відстань між заголовком (за винятком заголовка пункту) та текстом повинна дорівнювати 3-4 інтервалам.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 149 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...