Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Контрольні задачі. Задача.Скласти графологічну схему шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища у лікувальних закладах стоматологічного профілю та ергономічних



Задача. Скласти графологічну схему шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища у лікувальних закладах стоматологічного профілю та ергономічних показників важкості та напруженості трудового процесу.

Підготовчий етап заняття (15%)

Контроль рівня знань за темою (контрольні питання, контрольні тести, контрольні задачі)

Навчальні практичні завдання

(основний етап заняття 70%

1. За даними ситуаційної задачі визначте клас умов праці за показниками важкості і напруженості трудового процесу:

Задача. Хірург відділення щелепно-лицевої хірургії під час операції, що триває 4 год., нахиляється над операційним полем більше 100 разів з кутом нахилу > 300, виконує роботу в умовах дефіциту часу, з великим емоційним навантаженням та відповідальністю за якість проведеної роботи.

2. При гігієнічному дослідженні повітря зубо-технічної лабораторії визначено, що фактичний вміст токсичних речовин гостроспрямованої дії перевищує гранично допустиму концентрацію утричі. Як можна охарактеризувати такі умови праці?

3. Скласти алгоритми демеркуризації виробничих приміщень стоматологічного закладу.


Матеріали для контролю рівня засвоєння практичних вмінь і навиків

(заключний етап заняття - 15%)





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 490 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...