Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Актуальність теми. Планування та благоустрій дитячих дошкільних та шкільних установ з урахуванням віку дітей та характеру організації навчально-виховного процесу лежать в основі



Планування та благоустрій дитячих дошкільних та шкільних установ з урахуванням віку дітей та характеру організації навчально-виховного процесу лежать в основі факторів, що впливають на здоров’я і розвиток дітей. Обладнання навчальних закладів, що використовується для дітей та підлітків має повністю відповідати анатомо-фізіологічним особливостям і можливостям дитячого організму. Поза учня та дотримання гігієнічних вимог до навчального приладдя і меблів сприяють здоровому функціонуванню органів та систем, підвищенню працездатності учнів в процесі навчання, запобігають виникненню захворювань опорно-рухового і зорового апарату, зниженню працездатності дітей.

Навчальні цілі

Знати гігієнічні вимоги до планування та обладнання дитячих дошкільних та шкільних установ.

Знати гігієнічні вимоги до планування, облаштування та обладнання, санітарно-технічного благоустрою школи, класу, дитячих установ.

Базові знання, вміння та навики

Анатомо-фізіологічні особливості дітей різних вікових груп. Особливості формування і розвитку опорно-рухового апарату в дітей (пропедевтична педіатрія, гігієна, анатомія, фізіологія). Знати правила читання креслень (креслення, геометрія).





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 507 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...