Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання № 5



(Тема № 25 “Тактика обшуку і виїмки”: варіант-1 за фабулою 1; варіант-2 за фабулою 2)

Фабула 1. На залізничному вокзалі по підозрі в перевезенні наркотиків робітниками міліції був затриманий мешканець міста Кірєєв А.П. При затриманні у Кірєєва було виявлено і вилучено сумку з 10 кг макової соломки і 5 пістолетних патронів калібром 9 мм. Кірєєв пояснив, що макову соломку везе з м. Львова для особистого споживання. Наявність патронів він пояснити не міг. Встановлено, що Кірєєв є студентом електромеханічного технікуму і проживає в гуртожитку технікуму в кімнаті № 23. Порушено кримінальну справу.

Фабула 2. По кримінальній справі про розкрадання грошей групою керівників-підприємців було встановлено, що керівник приватного підприємства "Арал" Гурко І.І. укладав фіктивні договори на продаж бензину, використовуючи підроблені документи про наявність великих партій бензину. З метою вилучення цих та інших документів прийнято рішення про проведення обшуку на робочому місці Гурко.

За наведеною у посібнику фабулою (1 чи 2) складіть план проведення обшуку в квартирі (робочого місця) підозрюваного, в якому повинні знайти відображення:

1. підготовчі дії до виїзду на обшук;

2. перелік об’єктів, які передбачається виявити і вилучити;

3. порядок дій слідчо-оперативної групи (СОГ) після прибуття до місця проведення обшуку;

4. розподілення функцій між членами СОГ під час проведення обшуку.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 181 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...