Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

В) 3333 грн.;



* Припустимо, що дві країни А і Б виробляють лише два товари: пшеницю і бавовну. В таблиці наведені дані про витрати на виробництво обох товарів в кожній з країн:

Яка країна має абсолюті переваги у виробництві пшениці, а яка у виробництві бавовни?

Б) країна Б має абсолютні переваги у виробництві пшениці, а країна А – бавовни;

* Припустимо, що дві країни А і Б виробляють лише два товари: пшеницю і бавовну. В таблиці наведені дані про витрати на виробництво обох товарів в кожній з країн:

Яка країна має порівняльні переваги у виробництві пшениці, а яка у виробництві бавовни?

А) альтернативна вартість виробництва 1т. бавовни нижча в країні А, а пшениці в країні Б

* Питома вага основних українських товарів, що експортувалися за кордон в 2002 році в загальній структурі експорту, наведена в таблиці:

Обсяг зерна та цукру і кондитерських виробів в млн. дол. США становив відповідно:

Д) 997,7 та 112,2.

* Припустимо, що Україна імпортує цукор в Росію. Якщо ціна 1т цукру в Україні становить 2100 гривень, то 20 т цукру в Росії за умови валютного курсу 1 рубль = 0,48 грн. буде коштувати:

; Г) 87500 рублів;

* Петренко хоче купити у Варшаві комп`ютер, ціна якого 500 доларів США. Визначити яка ціна комп`ютера в гривнях і яка його ціна в польських злотих? Відомо, що 1 долар=5,3 грн., а 100 грн.=132 злоті.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 505 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...