Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення і область застосування



Машина В2-Ф001/3 призначена для розрізання, очищення від вмісту і миття шлунків всіх видів птаха.

Застосовується на птахопереробних підприємствах в лініях потрошіння птаха.

ОПИС КОНСТРУКЦІЇ І ПРИНЦИП РОБОТИ

Машина В2-Ф001/3 має зварний каркас з регульованими опорами, всередині якого змонтований механізм приводу робочих органів, а самі робочі органи винесені за межі каркаса і закриті кожухами з неіржавіючої сталі.

Електродвигун 1 сполучений кулачковою муфтою з редуктором 2, на тихохідному валу якого посаджена зірочка 3, що виконує роль кривошипа.

Кривошип сполучений шатуном 4 з кулісою 5, вільно встановленій на валу 6 і взаємодіючою собачкою 7 з жорстко посадженим на валу храповим колесом 8, що повертається за один оборот кривошипа на кут 22°30'.

На другому кінці валу жорстко закріплені касета 9 з радіально розташованими фігурними пластинами, створюючими осередки для шлунків, і дві щоки 10, положення яких на валу можна змінювати за допомогою спеціального гвинтового пристрою 11, розміщеного в порожнистому кінці валу.

Під касетою розташований зрошувач 12, що має в поперечному перетині форму клину і розділений на три секції, причому кожна секція має індивідуальне підведення води. Сам зрошувач встановлений таким чином, що можливо регулювання його положення щодо касети.

На опорах встановлений ніж 13, що має можливість регулювання у напрямі касети, що забезпечує установку необхідної глибини різання оброблюваних шлунків; положення ножа фіксується спеціальним затискачем.

Поряд із зрошувачем встановлений викидач 14.

На верхній кришці машини встановлені пружини 15 і 16, сприяючі нормальному просуванню шлунків при обробці.

Шлунки завантажуються зверху, укладаються в осередки касети і при її русі подаються до ножа, яким розрізають, потім очищаються від вмісту і промиваються водою на зрошувачі.

Очищені від вмісту і промиті шлунки викидачем подаються в лоток, звідки поступають на подальшу технологічну обробку.

Вміст шлунків по піддону стінки 17 відводиться разом з водою в очисні пристрої підприємства.


МАШИНА В2-ФЦЛ-6/15 для зняття кутикули





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 193 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...