Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Форматування



Необхідно зазначити, що системний розділ (на якому встановлена Windows ХР) не можна відформатувати безпосередньо з Windows.Форматувати можна натиснувши правою кнопкою мишки на піктограмі відповідного розділу та в контекстному меню обравши команду Форматировать... (таким же чином форматується дис­кета). Нагадаємо, що при форматуванні всі дані на диску будуть знищені.

Перегляд на предмет кількості зайнятого або вільного місця

Для цього необхідно натиснути на диску правою кнопкою мишки та в контекстному меню обрати команду Свойства.... Після ви­конання даної команди на екрані з'явиться вікно Свойства (рис. 10), де на вкладці Общие користувач має змогу переглянути інформацію про кількість вільного та зайнятого місця на даному диску.

Рис. 10

Сканування на предмет наявності помилок

Для цього необхідно в діалоговому вікні Свойства активізувати вкладку Сервіс та на ній натиснути кнопку Выполнить проверку...,після чого в діалоговому вікні Проверка диска, яке з'явиться на екрані, натиснути кнопку Запуск для початку операції.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...