Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача №3. У 8-Б класі постійно з різних причин змінювали деяких учителів-предметників, класних керівників



У 8-Б класі постійно з різних причин змінювали деяких учителів-предметників, класних керівників. Клас вважався неорганізованим і слабким за своєю успішністю. Учні звикли до такого становища і навіть цим бравували.

Як у цій ситуації повинно діяти керівництво школи? Проаналізуйте роль учителя-предметника та класного керівника у формуванні інтересу до навчання учнів класу. Запропонуйте заходи з методичної роботи щодо покращення навчально-виховної роботи школи.

Завдання для самостійної роботи

1. Проаналізувати досвід методичної роботи у Павлиській середній школі (В.О.Сухомлинський "Павлиська середня школа” "Розмова з молодим директором школи”). Подати його у стислому вигляді.

2. Скласти орієнтовний план самоосвіти на основі аналізу можливих шляхів підвищення кваліфікації. Окремий пукт має складати робота методичного об’єднання стосовно підвищення кваліфікації молодих спеціалістів.

3. Проаналізувати шляхи підвищення педагогічної майстерності на основі розгляду “Національної доктрини розвитку освіти в Україні у ХХІ столітті”.

4. Скласти коротку програму самостійної індивідуальної методичної роботи з підвищення своєї педагогічної культури на основі орієнтовного плану:

а) вивчити науково-методичну літературу з питаньнавчанняі виховання дитини;

б) ознайомитися з передовим педагогічним досвідом;

в) оволодіти технологією педагогічної майстерності (за допомогою спеціальних вправ і шкільного практикуму);

г) сформувати риси особистостівчителя-вихователя.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 333 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...