Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Або Восстановить исходные значения – для відновлення первісних значень усіх змінних, значення яких містяться у клітинках “изменяемые”



Крім цього, у полі “Тип отчета” можна вказати на тип звіту, який буде виведено на окремий аркуш поточної робочої книги Excel. Передбачено наступні три типи звітності:

Результаты. – Використовують для створення звіту, в якому буде вказано цільову клітинку та клітинки “изменяемые”, їх вихідні та кінцеві (оптимальні) значення, а також формули та довідкова інформація щодо обмежень задачі.

Устойчивость. – Використовують для формування звіту з інформацією про чутливість розв’язку щодо малих змін значень параметрів у формулі для цільової функції або у формулах для обмежень. /Для цілочислових задач такий звіт не створюється. Для нелінійних задач звіт містить дані про градієнт цільової функції та множники Лагранжа./

Ограничения. – Використовують для створення звіту, в якому буде вказано цільову клітинку та клітинки “ изменяемые ”, їх значення, а також нижні та верхні межі. Ці межі визначають діапазон можливої варіації значень відповідних змінних за умов, що значення інших змінних не міняються. /Для цілочислових задач такий звіт не створюється./

Можна також зберегти сценарій розв’язування задачі, якщо скористатися клавішею “Сохранить сценарий”.

Далі ми опрацюємо техніку використання інструменту “Поиск решения” Excel для розв’язування конкретних оптимізаційних задач.

Завдання для самостійного опрацювання





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 409 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...