Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Лабораторна робота № 2. 1. Вивчення класифікації підйомників



ТЕМА: «ВИКОРИСТАННЯ ПІДЙОМНИКА-ПЕРЕКИДАЧА ПРИ ПРОВЕДЕННІ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ АВТОМОБІЛЯ»

Мета роботи:

1. Вивчення класифікації підйомників.

2. Одержання практичних навиків використання і безпечної роботи при проведенні ТО і ПР легкового автомобіля за допомогою підйомника-перекидача (ТУ 92-106-0006-87).

3. Вивчення правил техніки безпеки при роботі з підйомником

Обладнання та матеріали:

1. Підйомник-перекидач (ТУ 92-106-0006-87).

2. Гайкові ключі (комплект).

3. Легковий автомобіль.

4. Висок.

Теоретичні передумови

Підйомно-оглядове обладнання використовується при проведенні робіт з технічного обслуговування і поточного ремонту автомобіля з метою підвищення продуктивності праці і, відповідно, зменшення часу на простої автомобіля. Робочі пости, які обладнані підйомниками, забезпечують також кращу якість робіт по ремонту і обслуговуванню автомобілів з дотриманням вимог техніки безпеки. Доля робіт, які виконуються з низу автомобіля при обмеженому доступі до елементів автомобіля, значна. Так, для ЗІЛ-130 вона сягає 40-45% від повного обсягу робіт з ТО-1 і ТО-2. Слід відзначити, що характер робіт з ТО і ПР обумовлює необхідність виконання їх в основному стоячи при вільному горизонтальному переміщенні працюючого, що значно обмежено у канавах.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 302 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...