Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання вивчення дисципліни



Основним завданням навчальної дисципліни є:

Навчити студентів застосувати загальні методи розрахунку техніко-економічних параметрів вибору і застосування нових надійних і економічних механізмів будівельних машин і обладнання.

В результаті вивчення дисципліни студенти повинні:

- знати основні види механізмів і машин для будівництва, принципи роботи окремих механізмів машин і обладнання;

- вміти визначити раціональні схеми застосування механізмів і машин з використанням сучасних ЕОМ; розраховувати їх основні техніко-економічні показники.

Знання курсу „Будівельна техніка” дозволяє студентам приступити до вивчення спеціальних дисциплін.

Перелік дисциплін, засвоєння яких необхідно студентам для вивчення курсу:

- вища математика – інтегральне та диференціальне обчислення;

- теоретична механіка – поступальний та обертальний рух твердого тіла, робота та енергія, сили пружності та тертя, основи механіки рідин та газів;

- опір матеріалів – зсув та зминання, вигин, кручення;

- матеріалознавство – будівельні матеріали, чорні та кольорові метали

Навчальна програма розрахована на студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікованими програмами підготовки бакалаврів, а також для слухачів факультетів підвищення кваліфікації, інститутів післядипломної освіти.

Програма побудована за вимогами КМСОНП та узгоджена з орієнтовною структурою змісту навчальної дисципліни, рекомендованою Європейською Кредитно-Трансферною системою (ЕСТS).





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 248 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...