Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Обґрунтований період часу для виконання постанови



1. Не пізніше 30 днів після повідомлення Сторонам про постанову третейської групи, Сторона – відповідач повинна повідомити Стороні – скаржникові та Комітету з питань торгівлі про те, скільки часу, на її думку, їй буде потрібно для виконання постанови (далі -»«).

2. Якщо Сторони не дійдуть згоди стосовно обґрунтованого строку, необхідного для виконання постанови третейської групи, Сторона – скаржник, протягом 20 днів після повідомлення, зазначеного у пункті 1 цієї статті, повинна письмово звернутися до первинної третейської групи з проханням визначити тривалість обґрунтованого строку. Про таке звернення необхідно одночасно повідомити іншій стороні та Комітету з питань торгівлі. Третейська група повинна надіслати свою постанову Сторонам та Комітету з питань торгівлі протягом 20 днів з дати подання такого звернення.

3. У разі якщо первинна третейська група, або деякі з її членів, не можуть знову зібратися, має бути застосована процедура, встановлена статтею 307 цієї Угоди. Граничний строк повідомлення про постанову складає 35 днів з дати подання звернення, про яке йдеться в пункті 2 цієї статті.

4. Сторона – відповідач повинна письмово проінформувати Сторону – скаржника про свій прогрес у виконанні постанови третейської групи щонайменш за один місяць до закінчення обґрунтованого строку.

5. Обґрунтований період часу може бути продовжений за взаємною згодою Сторін.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 179 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...