Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Процедури казначейського обслуговування місцевих бюджетів за видатками



Функції ДКСУ та її органів при казначейському обслуговуванні місцевих бюджетів за видатками:

· відкриття рахунків розпорядникам та одержувачам коштів місцевих бюджетів;

· ведення бази даних про мережу розпорядників та одержувачів бюджетних коштів;

· реєстрація та облік бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів;

· здійснення попереднього та поточного контролю за цільовим спрямуванням коштів місцевих бюджетів;

· оплата витрат розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів (розрахунково-касове обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів шляхом проведення платежів з їх рахунків, відкритих в органах ДКСУ);

· ведення бухгалтерського обліку та складання звітності за операціями по виконанню місцевих бюджетів за видатками.

· подання звітності про виконання місцевих бюджетів за призначенням.

Після затвердження місцевих бюджетів місцеві фінансові органи та/або Верховна Рада АР Крим, обласні, районні,міські, районні у містах, сільські, селищні ради або їх виконавчі органи чи міські, селищні, сільські голови (в разі, якщо відповідні органи не створені) подають за місцем обслуговування до органу ДКСУ рішення про затвердження місцевих бюджетів.

Формування мережі розпорядників коштів місцевих бюджетів.

Головні розпорядники коштів місцевих бюджетів та розпорядники коштів нижчого рівня до початку бюджетного року визначають мережу розпорядників коштів нижчого рівня і одержувачів бюджетних коштів, складають та подають до органу ДКСУ за місцем обслуговування мережу (реєстр змін до мережі).

Орган ДКСУ перевіряє подану головним розпорядником (розпорядником коштів нижчого рівня) мережу (реєстри змін до мережі) на дотримання вимог порядку складання, затвердження та подання мережі і вносить інформацію до бази даних мережі розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 261 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...