Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

POS -Інтелект - відеоконтроль касових операцій



Система відеоспостереження працює разом з касовим терміналом, у цифровій відеобазі фіксуються всі події і чеки.

За даними експертів торгівлі виявлено:

Цифрова система відеоконтролю касових операцій "POS-Інтелект" контролює безпосередньо процес обміну товару на кошти, поєднуючи відеодані з даними касового термінала. Система відеоконтролю касових операцій POS-Інтелект гарантує захист від утрат, контроль усіх продажів і персоналу.

Система POS-Інтелект запрограмована на виявлення підозрілих ситуацій у касовій зоні. Робота системи заснована на подійній інтеграції даних з підключених над касою відеокамер і касових апаратів, у тому числі і фіксації всіх команд, що відбуваються на касі, навіть тих, котрі можуть не входити в чек, наприклад, скасування товару чи відкриття грошової шухляди.

На екрані монітора сполучаються два зображення: розрахунок з покупцем на касовому вузлі і чек, що вибиває касир. POS-Інтелект на основі аналізу даних, що надходять, сигналізує про подію, що може означати змову касира з спільником чи будь-які інші махінації і підозрілі дії. Усі ситуації фіксуються в базі POS-Інтелекту. Цифровий відеоархів стане незаперечним доказом будь-якого шахрайства. Принципова особливість POS-Інтелекту в тім, що, одержуючи на вхід просто текст чека, система виділяє з нього потрібні складові і зберігає їх у базі даних. Фактично розрізнені дані з чеків приводяться до структурованого виду. Подійний підхід дозволяє враховувати при аналізі ситуації всі події, що відбувалися на касі, не відображені в чеку, але які відбулись.

Завдяки цьому з'являється можливість одержувати звіти будь-якої складності. Розширений функціонал системи POS-Інтелект дозволяє без проблем підключати мережні пристрої, у тому числі IP-камери. Система інтегрована з найбільш популярними в нашій країні POS-терміналами. У випадку якщо модуль POS не інтегрований з моделлю термінала замовника, можливе створення індивідуальних рішень згідно запиту замовника.


POS-інтелект виявляє і запобігає наступні порушення:

· Махінації з кредитними і дисконтними картками

· Крадіжка готівки під виглядом здачі

· Непробиття чека чи частини товару

· Зміна змісту касового чека на користь касира

· Заміна штриха-коду дорогого товару на штрих-код більш дешевого

· Несанкціоноване використання операції "Знижка"

· Незаконний винос товару спільником

· Анулювання чека (скасування угоди) після розрахунку з покупцем і присвоєння грошей

· Прийом і присвоєння товару, що повертається, без проведення операції повернення по касі

· Використанням підроблених зліпків із кредитних карт

· Фіктивне повернення товару

· І багато інших видів шахрайства





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 336 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...