Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Процедури. Типи процедур



В VBA використовуються процедури двох типів: Sub i Function. Процедури типу Sub можуть повертати як одне так і декілька значень, а процедури типу Function завжди повертають тільки одне значення. Наприклад, функція у = х2 приймає значення х а повертає значення у. Будь-яка програма у VBA є процедура типу Sub або Function.

Процедура є самостійною частиною коду, яка має ім’я і може мати параметри, змінювати їх значення і виконувати послідовність інструкцій.

Синтаксис:

[Private | Public] [Static] Sub <ім’я> [<параметри>]

[Інструкції]

[Exit Sub]

[Інструкції]

End Sub

Параметр Опис
Public   Private   Static   ім’я   Параметри   Інструкції   Вказує, що процедура Sub доступна для всіх інших процедур в усіх модулях Вказує, що процедура Sub доступна для інших процедур тільки того модуля, де вона описана   Вказує, що локальні змінні процедури Sub зберігаються в проміжках часу між викликами цієї процедури Ім’я процедури Sub, яке задовольняє стандартним правилам іменування змінних Список параметрів, значення яких передаються в процедуру або повертаються з процедури при її виклику. Роздільником у списку параметрів є кома Будь-яка група інструкцій, яка виконується в процедурі Sub




Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 372 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...