Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Worksheets(“Лист1”).Chartobjects.Delete



В даному випадку до сімейства Chartobjects (діаграми) робочого листа Лист1 застосовується метод Delete (видалити)

Властивості

Властивості визначають характеристики об’єкта, такі, наприклад, як розмір, колір, розташування на екрані. Змінювати властивості можливо як на етапі проектування форми за допомогою вікна властивостей Properties Windows, так і в програмі

Синтаксис встановлення значення властивості такий:

<Ім’я об’єкта>.<властивість>=<значення властивості>

Наприклад:

Application.Caption=”Мій додаток”

Встановлюючи значення властивості Caption, змінюємо заголовок вікна Excel на ”Мій додаток”.

Властивість можна змінювати для всіх об’єктів сімейства.

Наприклад:

Worksheets.Visible=False

Задаючи значення false властивості visible (небачимо - false, бачимо - true ), робимо так, що всі листи активної робочої книги ми не бачимо.

Події

Подія - це дія, яку розпізнає об’єкт (наприклад, натиснення клавіші або натиснення на кнопку миші), для якої можна запрограмувати відгук. Події виникають як результат дії користувача або програми, або ж системи.

Програмування на VBA як раз і полягає в цих двох поняттях. Якщо користувач якимось чином впливає на систему, скажімо, натискає кнопку, то як відгук повинна виконуватись написана програмістом процедура. Якщо програма не створена, то подія остається без відгуку.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 220 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...