Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Шляхи вирішення проблем



- Організувати прискорення розробки та введення в дію нормативно-правової бази забезпечення діяльності цивільної авіації України, в тому числі по безпеці польотів, регулюванню діяльності природних монополій та ринковим відносинам в галузі.

- Утворити поетапно Акціонерну авіакомпанію, наприклад "Об'єднані авіалінії України", яка буде провідним національним авіаперевізником України на внутрішніх та міжнародних авіаційних маршрутах і буде здатна конкурувати з провідними іноземними авіакомпаніями.

- Удосконалити систему нагляду за безпекою авіації вітчизняних авіакомпаній в Україні та поза її межами на основі стандартів ЄС.

- Завершити приватизацію авіакомпанії "Авіалінії України", виключивши економічні загрози Україні.

- Посилити вплив фахівців галузі на законодавчі процеси в Україні.

Авіація загального призначення

Проблемні питання:

- Різке збільшення кількості і типів аматорських, надлегких, легких і малих літальних апаратів, серійних повітряних суден, що з'явилися у приватній власності громадян України в останні роки, дуже загострило проблему забезпечення їх льотної придатності та безпеки польотів, оскільки історично існуючі механізми не можуть бути використані.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 158 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...