Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перелік теоретичних питань та практичних навичок



Теоретичні питання

1. Онтогенез СНЩС

2. Зв’язки, що приймають учать у формуванні СНЩС

3. Характеристика СНЩС

4. Вікові особливості в розвитку та будові СНЩС.

Практичні навички

1. Вміти визначати анатомічні елементи СНЩС

Завдання для самостійної роботи.

1. Порівняльна характеристика розвитку СНЩС у різні вікові періоди

Малюнки

· Будова СНЩС


Оцінки:

· «відмінно» (5 балів за практичне заняття) – одержує студент, який повною мірою володіє теоретичним навчальним матеріалом з теми, може використовувати одержані знання для відповіді на питання, обґрунтовує свою відповідь; засвоїв практичні навички, передбачені темою заняття; розв’язує тестові завдання з теми та пояснює хід їх розв’язання.

· «добре» (4 балів за практичне заняття) - одержує студент, який повною мірою володіє теоретичним навчальним матеріалом з теми, може використовувати одержані знання для відповіді на питання, але з деякими утрудненнями обґрунтовує свою відповідь; засвоїв практичні навички, передбачені відповідним заняттям; може розв’язувати тестові завдання з теми, пояснює хід їх розв’язання.

· «задовільно» - (3 бали за практичне заняття) – одержує студент, який недостатньо володіє теоретичним навчальним матеріалом з теми, з утрудненням використовує одержані знання, не може обґрунтувати свою відповідь; не достатньо засвоїв практичні навички, передбачені відповідним заняттям; з утрудненням розв’язує тестові завдання з теми.

Бали, які нараховуються студентам за оцінки на заняттях
«5» «4» «3» «2»
       





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...