Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну



Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну

СТВОРЕННЯ ПРОСТОЇ WEB-СТОРІНКИ

Методичні вказівки, вправи,

лабораторні роботи, питання для самоконтролю

студентів І курсу


ЗМІСТ

ВСТУП

ВСТУП В МОВУ HTML

СТРУКТУРА HTML-ДОКУМЕНТА

ВСТАНОВЛЕННЯ КОЛЬОРУ ТЕКСТУ

ВСТАНОВЛЕННЯ КОЛЬОРУ ФОНУ

ПАРАГРАФ

СТВОРЕННЯ ЗАГОЛОВКА

ПИТАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ

ГРАФІКА I ПОСИЛАННЯ НА WEB-СТОРІНЦІ

ВСТАВКА МАЛЮНКІВ

ПОСИЛАННЯ

СПИСКИ

ВІДСТУПИ

ПИТАНИЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ:

КОМПЛЕКСНА ЛАБОРАТОРНА РОБОТА "СТВОРЕННЯ HTML-ФАЙЛА"

ОФОРМЛЕНИЯ ТАБЛИЦЬ

ВИРІВНЮВАННЯ ВМICТУ КОМІРОК

ФОРМАТУВАННЯ КОМІРОК

ПІДСУМКОВА ЛАБОРАТОРНА РОБОТА "ВЛАСНА WEB-СТОРІНКА"

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

ВСТУП

Web-сторінка - це створений за допомогою мови HTML текстовий файл, який можна відобразити у вікні Web-браузера.

Для створення i редагування HTML-файла можна скористатися будь-яким текстовим редактором. Якщо HTML-файл відкрити за допомогою засобів перегляду, наприклад, Internet Explorer, він відображає текст, графіку i гіперпосилання на інші Web-сторінки.

Гіперпосилання - це фрагменти тексту або зображення на Web-сторінці, які дозволяють клацанням на них відкривати інші Web-сторінки.

Гіперпосилання виглядає, як підкреслений текст. Курсор миші на гіперпосиланні набуває форми руки. При клацанні на гіперпосиланні відкривається зв'язаний з ним документ. Якщо е доступ до Internet, гіперпосилання на Web-вузли відкриють Internet Explorer i доступ до відповідного Web-вузла. Гіперпосилання дають можливість користувачу переходи на Web-сторінках вад одного матеріалу до іншого.

Користувачі WWW можуть не тільки переглядати чужі Web-сторінки, але и створювати свої. Щоб створювати Web-сторінки, нема необхідності вивчати мову HTML. Можна конвертувати у Web-сторінки документи, створенні за допомогою текстового процесора Word, або за допомогою засобу Prints Page Express, що є в складі Windows'98.

Проте конвертуванні документи містять, як правило, багато зайвих чи нераціонально використаних елементів, що значно сповільнює роботу з ними, особливо в умовах несучасних каналів зв'язку.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 293 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...