Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розрахункові завдання



1. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 200 чоловік, а за останні 2,5 роки травми одержали 2 чоловіки. Порівняйте рівень ризику на підприємстві, з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

2. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 2500 чоловік, а за останні 15 років травми одержали 4 чоловіки. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

3. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 1000 чоловік, а за останні 7,6 роки травми одержали 3 чоловіки. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

4. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 100 чоловік, а за останні 3 роки травми одержала людина. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

5. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 500 чоловік, а за останні 4,5 роки травми одержали 7 чоловік. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

6. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 750 чоловік, а за останні 8 років травми одержали 2 чоловіки. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

7. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 1500 чоловік, а за останні 16 років травми одержали 13 чоловік. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

8. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 50 чоловік, а за останні 21 рік травми одержали 2 чоловіки. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

9. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 5000 чоловік, а за останні 4,5 роки травми одержали 5 чоловік. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.

10. Обчисліть ризик травмування на підприємстві (в розрахунку за рік), якщо загальна кількість працюючих складає 10000 чоловік, а за останні 9 років травми одержав 1 чоловік. Порівняйте рівень ризику на підприємстві з нормованим (прийнятним на сьогоднішній день) у світовій практиці.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 1145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...