Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст дисципліни



№ п/п Найменування розділів Кількість годин  
         
    стац заоч стр
  8 семестр Модуль 1      
  Вступ. Роль і місце реконструктивних та будівельно-ремонтних робіт в збільшенні потужності і продовженні терміну експлуатації основних фондів.      
  Правила обстежень, оцінки технічного стану та паспортизаціївиробничих будівель і споруд. Організація та виконання обстежень, оцінки технічного стану та паспортизації будівель (споруд)      
  Основні положення з діагностики технічного стану будівельних конструкцій та основ будівель (споруд). Порядок визначення термінів перших планових обстежень та паспортизації технічного стану будівель (споруд). Паспорт технічного стану будівлі (споруди)      
  Особливості обстеження деяких частин будівель (споруд) та їх конструкцій: основ та фундаментів, бетонних та залізобетонних конструкцій, кам’яних та армокам’яних конструкцій.      
  Особливості обстеження деяких частин будівель (споруд) та їх конструкцій: металевих конструкцій, дерев’яних конструкцій, покрівель та гідроізоляцій, конструкцій, що зазнають впливу агресивних середовищ. Геодезичні обстеження будівель споруд та конструкцій.      
  Загальні положення з реконструкції і посилення конструктивних елементів будівель і споруд. Оцінка несучої здатності конструкцій, що посилюються. Систематизація. коротка характеристика, область застосування і вибір способів посилення конструктивних елементів будівель і споруд.      
  Посилення фундаментів залізобетонною сорочкою, нарощуванням, підводкою нових частин фундаментів, з допомогою паль.      
  Модуль 2      
  Посилення фундаментів залізобетонною сорочкою, нарощуванням, підводкою нових частин фундаментів, з допомогою паль.      
  Повне і часткове pозвантаження конструкцій      
  Посилення конструкцій обоймами. Посилення конструкцій залізобетонною сорочкою. Посилення конструкцій нарощуванням      
  Посилення додатковими жорсткими і пружними опорами      
  Посилення рами залізобетонним каркасом з попередньо напруженими тяжами. Посилення збірної балки покриття шпренгелем. Посилення додатковою попередньо напруженою арматурою      
  Посилення збірних і монолітних плит. Посилення збірних ребристих плит при недостатній площі опирання.      
  Посилення коротких консолей деформаційних швів підвісними металевими підпорками. Посилення капітелі безбалочного перекриття попередньо напруженим шпренгелем. Посилення колон      
  Посилення ферм. Посилення конструкцій на сприйняття поперечних сил. Застосування сучасних технологій при посиленні конструкцій.      
  Врахування вимог технології і умов виробництва робіт при розробці конструкції посилення. Техніка безпеки      
  Розрахунок посилення конструкцій. Загальні положення з розрахунку      
  Разом по курсу:      



Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 294 | Нарушение авторского права страницы



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...