Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вартість приміщення, що орендується, з урахуванням її індексації___________________________________



В оренду також здається наступне майно‚ яке знаходиться у приміщенні‚що орендується: ___________________________________________________________.

Сторони домовились про такий порядок про такий порядок відновлення приміщення‚ що орендується: ремонт приміщень здійснює _________________________________________________.

Передбачені законодавством амортизаційні відрахування на орендоване Приміщення та Майно нараховуються його Власником і використовуються на повне відновлення орендованих основних фондів.

МЕТА ОРЕНДИ

Приміщення‚ що орендується‚ надається Орендарю для ____________________________________________________________________.

ПОРЯДОК ПЕРЕДАННЯ ПРИМІЩЕННЯ В ОРЕНДУ

Приміщення та майно‚ що орендуються‚ повинні бути передані Орендодавцем та прийняті Орендарем протягом _____________ з дня набрання чинності цим Договором, але не раніше дати підписання Сторонами цього Договору (у разі оренди нерухомого майна на строк не менше ніж три роки - не раніше дати державної реєстрації Договору) та акта приймання-передавання Приміщення та майна.

У момент підписання акта передання-приймання Орендодавець передає Орендарю ключі від приміщення‚ що орендується.

СТРОК ОРЕНДИ

Строк оренди приміщення‚ що орендується‚ складає ______ років з моменту прийняття приміщення‚ що орендується‚ за актом передання-приймання.

ОРЕНДНА ПЛАТА ТА РОЗРАХУНКИ ЗА ДОГОВОРОМ

Розмір місячної орендної плати з урахуванням її індексації складає:__________.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 297 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...