Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 1. П. й К., познайомившись із І., у якого був гашиш, вирішили купити в нього 800 гр



П. й К., познайомившись із І., у якого був гашиш, вирішили купити в нього 800 гр. Згодом вони вирішили змінити своє рішення й домовилися між собою відібрати в І. гашиш. При зустрічі у встановленому місці К. кілька разів ударив І. по голові, а П. в цей час намагався зірвати з його плеча спортивну сумку, у якій перебував гашиш. Втручання громадян перешкодило ним заволодіти наркотиком.

Кваліфікуйте дії П., К. та І.

Задача № 2

Л., що гостював у К., побачив у підсобному приміщенні мішок з перетертими стеблами конопель. Скориставшись тимчасовою відсутністю К., він взяв близько 200 гр стеблевой коноплі. При спробі реалізувати їх на місцевому ринку Л. був затриманий.

Кваліфікуйте дії Л.

Задача № 3

Завідувачка аптекою С. на протязі двох тижнів передала своєму чоловікові 450 ампул з наркотичними засобами. Під час слідства, вона пояснила, що чоловік вимагав у неї наркотики, загрожуючи насильством.

Кваліфікуйте дії С. та її чоловіка.

Задача № 4

Медсестри хірургічного відділення онкологічного диспансеру Г. й В. на протязі року викрадали лікарські наркотичні засоби (морфін, промодол) з метою особистого споживання. Усього ними було викрадено 600 ампул. Під час слідства було встановлено, що Г. продала Д. 10 ампул морфіну.

Кваліфікуйте дії Г. й В.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 335 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...