Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Настроювання і паспортизація систем передавання



Настройка і паспортизація СП – комплекс робіт, що проводяться з метою приведення характеристик і параметрів обладнання, каналів і трактів у відповідність з проектом і вимогами НТД. вся роботи виконуються як спеціалізованими організаціями, так і відповідними експлуатаційними підрозділами.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ З ПЛАНУВАННЯ

ТО обладнання систем і ліній передач первинних мереж, типових каналів і трактів проводиться в терміни і в обсягах, встановлених в НТД (Приблизний обсяг цих робіт ми з вами розглядали). Обслуговування організується згідно календарних планів і графіків. З метою покращення якості ТО на кожен вид роботи складається технологічна карта, в якій вказується перелік та послідовність виконуємих операцій з їх описанням та затратами часу на їх реалізацію, необхідні для здійснення кожної операції інструменти, матеріали і контрольно-вимірювальні прилади; умови виконання робіт з ТО з урахуванням вимог ПТБ.

Роботи з ТО на складних засобах і спорудах зв’язку представляють собою комплекс логічно взаємопов’язаних операцій, виконуємих колективом виконавців і спрямованих на досягнення визначеної мети – попередження відмов і забезпечення справності засобів зв’язку. Тому проведення ТО завжди пов’язано з плануванням і організацією трудової діяльності колективу людей. В багатьох випадках для забезпечення найбільшої ефективності виконання робіт доцільно використовувати методи сітьового планування, які дозволяють:

- наглядно уявити взаємозв’язок усіх робіт з ТО;

- чітко визначити обсяг, оптимальну послідовність і час реалізації операцій при ТО;





Дата публикования: 2014-11-02; Прочитано: 280 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...